- Emoji Skoru
- 365
- Puanlar
- 18
- Konu Sahibi bafrapsamsun
Üfürükçü hocalara gerek yok eşiniz cami hocasına Rica etsin korku için dua yazsın takın çocuğun üstüne.tabi doktoru da ihmal etmeyin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benm gttmis olduğum doktor için Karadeniz Bölgesi nin en iyi çocuk nöroloji uzmanı dediler... o nedenle gtrdim ağzından gece köpük geldi mi falan dedi bayılma oldu mu falan dedi zaten bn video yaya cekmistim hareketlerini orda sadece sağ kolunu hareket ettiriyor gibi düşünüp epilepsi ayağını diye düşündulerCok Gecmis olsun.
Epilepsiyi hemen nasil eledi doktorunuz,bazi epilepsi turleri kucuk cocuklarda sadece goz dalmasi seklinde bile olabiliyo,testler de temiz cikiyo .
Tek doktorla yetinmeyin hatta 2-3 doktora goturun,arastirip isini ciddiyetle severek yapan doktor bulun,bazi doktorlar ezberci,ezber bozan bi vaka gorunce ne yapacaklarini bilemiyolar.
Zaten gözleri tek noktaya odaklı bakıyordu ilk sonradan karsiinda biri varmis gibi davranmaya başladı . Ve bunlari yaparken 1.5 yasindaydiBenm gttmis olduğum doktor için Karadeniz Bölgesi nin en iyi çocuk nöroloji uzmanı dediler... o nedenle gtrdim ağzından gece köpük geldi mi falan dedi bayılma oldu mu falan dedi zaten bn video yaya cekmistim hareketlerini orda sadece sağ kolunu hareket ettiriyor gibi düşünüp epilepsi ayağını diye düşünduler
Zaten gözleri tek noktaya odaklı bakıyordu ilk sonradan karsiinda biri varmis gibi davranmaya başladı . Ve bunlari yaparken 1.5 yasindaydi