Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Cok Gecmis olsun.
Epilepsiyi hemen nasil eledi doktorunuz,bazi epilepsi turleri kucuk cocuklarda sadece goz dalmasi seklinde bile olabiliyo,testler de temiz cikiyo .
Tek doktorla yetinmeyin hatta 2-3 doktora goturun,arastirip isini ciddiyetle severek yapan doktor bulun,bazi doktorlar ezberci,ezber bozan bi vaka gorunce ne yapacaklarini bilemiyolar.
Benm gttmis olduğum doktor için Karadeniz Bölgesi nin en iyi çocuk nöroloji uzmanı dediler... o nedenle gtrdim ağzından gece köpük geldi mi falan dedi bayılma oldu mu falan dedi zaten bn video yaya cekmistim hareketlerini orda sadece sağ kolunu hareket ettiriyor gibi düşünüp epilepsi ayağını diye düşünduler
Benm gttmis olduğum doktor için Karadeniz Bölgesi nin en iyi çocuk nöroloji uzmanı dediler... o nedenle gtrdim ağzından gece köpük geldi mi falan dedi bayılma oldu mu falan dedi zaten bn video yaya cekmistim hareketlerini orda sadece sağ kolunu hareket ettiriyor gibi düşünüp epilepsi ayağını diye düşünduler
Ya konuyla alakasız ama benim annemin dedesi çok iyi bi imammış.o Zaman ablamda 1-2 yaşlarında. Ama böcek geçse yerinden zıplarmış çyle korkmakmış. Büyük dede almış ablamı açmış bazı ayetler okumuş üflemiş. Annem diyor ki en don Kuran'ı kapattı bidaha irkildi ablan. Şimdi 28 yaşında daha ben hiç bişeyden korkulunu görmedim. Diyeceğim o ki yakın bi yerde iyi bi imam varsa ona danışın. Çocuğunuz o hareketleri Yaparken seslice nas okuyun bakalım ne yapacak. Bide mutlaka başka doktorlara da götürün
Bir user bahsetmiş tourette sendromu diye, bence anlattığınız belirtilerle çok örtüşüyor, kol sallama tourette sendromunda kompleks tik olarak varmış, bir araştırın isterseniz, geçmiş olsun
Sizinle göz kontağı kuruyor mu iletişimi var mı konuşmasında veya isteklerini dile getirmede bir problem var mı?
Bi tanıdığımız kabul etmedi ama en son otizm başlangıcı tehşisi konuldu
Konu hakkında hiçbir fikrim yok. Herkes hoca imam deyince yazmadan geçemedim. Dua, sizin Allahla aranızdaki özel bir iletişimdir. Siz kendi durumunuzu iletir ve ondan yardım istersiniz. İçinde sizin durumunuzla ilgisi olmayan ayetleri Allah'a hem de arapça tekrarlayarak sadece kendi kendiniz rahatlatmış olursunuz. Lütfen kendi dilinizde, kendi cünlelerinizle yardım isteyin. Allah Türkçe de biliyor. Ve ondan bir şey istemek için hocalara yani aracılara ihtiyacınız yok. Kendi iletişiminizi kendiniz kurun. Ve elbette farklı hekimlere gösterin. İnşallah geçici bir durumdur.
Konu sahibi tabi ki doktora götürmeye devam edin
fakat her gece,
uyuturken yada uyuttuktan sonra
Fatiha, ayetel kürsi, felak ve nas surelerini okuyup üfle çocuğa.
Bende ortaokul döneminde geceleri uyuyamaz
çok korkardım.
yastığımın altına annem ayetel kürsi duası koydu (bunuda yapabilirsin)
her gece dua ediyordu başımda. geçti gitti hepsi..
Bence cehalet olarak bakma olaya
mutlaka dene.