Doğuma Hazırlık Oğluma "ADA" ismini koyacağım tepkilerden sıkıldım. Sizlerinde fikrini alayım...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
valla yağmur hatta berna adında erkekler varken ada hiç garip gelmedi bana. Ama içim rahat etsin diyosan 2 isim olabilir uzun olur diye düşünme zaten ada 3 harf
oğlunda hangisini isterse onu kullanır

selam ben de 5 aylık hamileyim ve ikinci oğlumu bekliyorum.ada ismini duyduğum ilk günden beri kızım veya oğlum olsun bu ismi koyucam dedim ve de öyle olacak.eleştiriler umrunda olmasın arkadaşım bence çocuk senin dilediğin ismi koy...

konunun başlığını görünce nedense erkek olduğunu düşündüm
ve bana hiç garip gelmedi
erkek ismide olur,hatta ben allah nasip eder evlenir kızım olursa adını eren koyacağım

benim çevremde üç kişide var bu isim üçüde kız.....
ama erkegede konuldugunu biliyorum...için rahat etmeyecekse koyma istersen....

Bence cok güzel bir isim bende kizim olursa koyabilirim fakat erkegede takilabilir.Mesela denizde daha cok erkeklerde var ama ben denizide daha cok kizlara yakistiriyorum

bence ada erkek için güzel isim

bende şimdi kız bebeğe hamileyim 2 isim var aklımızda biri eda
eğer kızımın adını eda koyarsam
2. bebeğim erkek olursa onun adınıda ada koymayı düşünüyorum

canım daha başka isimlerde var...ama sen bilirsin.önerim.ömer,onur,eren,kerem,kıvanç,alper,bunlarda güzel isimler

ben de kızıma ada ismini koyacağım nasipse.
bennu yıldırımların, berna laçinin kızlarının ismi ada.
okuduğum kumral ada mavi tuna kitabındaki kız karakter ada, ıssız adam filmindeki kadın karakter de ada.
ben hiç erkekte ada ismi duymadım, rastlamadım sanırım çok nadir...

bu arada konuyu açan arkadaşımız da arattığımdan öğrendiğim kadarıyla oğluna burak ismini koymuş, ALLAH bağışlasın. ALLAH analı babalı büyütsün...

Bu ismi ilk Berna Laçin kızına "Ada" ismini koyduğunda duymuştum.Kızı şuan kaç yaşında bilmiyorum ama oldukça büyüdü.Yani Issız Adam'dan çok çok önce..
Unisex bi isim doğru ama bence de kızlara daha çok yakışıyor...
Yine de gönlünmden geçen isim buysa bu olsun.Sonuçta Denizler-Güneşler de yan yana iki ayrıu cins olarak tek sınıfta yan yana bulunmadılar mı? ;)

4 Aylık hamileyim şuanda. İlk günden beri erkek olursa ada koyacağım dedim. Cinsiyetini öğrendiğimde herkese Ada bebek geliyor dedim ""aaa kızmı olacakmış" dediler. Yani ister istemez beni biraz düşündürdü bu konu.
Ada yeni bir isim ve ben uniseks olduğunu düşünyorum. çünkü özellikle kızı çağırıştıran bir anlamı yok. Fakat ileride sadece kızlara konursa bebeğim okul yıllarında üzülebilir diye düşünüyorum. :bbo:
Sizlerinde fikirlerini almak istiyorum kızlar. :enbuyukkk:

su an oglu 1 yasinda falan olmali. ne takti acaba merak ettim. bizim babasiyla karar verdigimiz isim hakkinda da ayni tepkileri aliyorum gercekten sinir bozucu.

Back
X