oğluma bir şey olursa yaşayamam

esra510

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2009
437
6
96
Diğer
kızlar dün gece 3 ten beri ağlıyorum mafoldumben oğlum gece tuvalete gitti daha 6 yaşında kendisi bende sahur için hazırlık yapıyorum anne sarı sarı işedim dedi bende olur oğlum gel dedim neyse yemek yedik eşim elini yıkamaya gitti lavaboya hemen bana seslendi bu ne diye birde ne göreyim oğlum kan işemiş bazen sarıyla kırmızıyı karıştırıyor eyvah dedim emircan en son girmişti hemen apartopar hastaneye gittik idrar tahlili yapmamızı istediler yaptırdım idrarında kan görüldü bizi ürolojiye sevkettiler ama bu gün pazar ben gitmeden önce internette araştırma yapmıştım önemli bir hastalığın belirtisi olabilir yada kanser olabibilir gibi yazılar gördüm dünyam başıma yıkıldı ağlamaktan hiç bir şey yapamaz hale geldim yavrum beni susturmaya çalışıyor anna ben iyiyim yok bir şeyim diye neyse doktora sordum önemli bir şey olabilirmi diye idrarda pıttılaşma olursa kanser belirtisi olabilir pazartesiye kadar bol bol su içirip idrarını takip edin dediler kızlar korkuyorum ya önemli bir şey varsa okadar sitresliyimki kendimi temizliğe verdim kafamı biraz dağıttım gibi az önce çöp atmaya gittim okadar dalmışımki akıl edip de sağa sola bakmadan yürüyordum fren sesiyle kendime geldim nerdeyse aracın altında kalıyordum çok üzgünüm sizlerden yorum bekliyorum ne olur yardım edin

canım kendine gel hemen öyle kötü düşünme kumda kan yapıyor idrarda hemen kanser fln deme allah korusun yazık çocugunda üzülüyor bak bişiyi yoktur allahın izniyle geçici basit birseydir

daha öncede beyin kanamasından dolayı ameliyat geçirmişti ölümlerden döndü çok korkuyorum o kabus günlere geri dönmekten

hayır idrarda kan görmek tabiki önemsenecek birşey fakat idrar kaçağı vs. gibi tedavi edileebilir hastalıklarında belirtisidir.kardeşimde çocukken olmuştu şimdi 23 yaşında.ben ençok 6 yaşındaki bir çocuğun yanında böyle kendinizi bırakmamanızı söylemek istiyorum.çünkü çocukların yaşadığı butip olaylar (size teselli veriyor bide o yaşta yavrum nekadar olgun bir çocuk) onda travma yaratabilir.biraz daha dikkat lütfen.çocuk psikoloğu değilim ama aklın yolu birdir canım.geçmiş olsun

Çok çok geçmiş olsun..
Allahım hemencik şifasını versin yavrunuzun..
Önemli bişiy değildir inşallah...

Canım öncelikle geçmiş olsun,
yarın ola hayrola...
içini ferah tut,hemen paniğe kapılma.
iyi şeyler düşün,kötü düşüncelerden
uzak durmaya çalış.
beklemek zorundayken,kendini yıpratma
oğlunuda üzme,oda korkar sonra psikolojisi bozulur
çoçuklar hissederler biliyorsun.
umarım ciddi bir durum değildir.

icini ferah tut.
Bu gece en mubarek gecelerden bırı.
Dua et bol bol.
Ve cocugunun yanında aglama.
Hem uzulmesıne neden olursun,
hemde kendını suclu hıssedebılır.
Rabbım yardımcınız olsun.
ınsallah cıddı bır sorun cıkmaz.

öncelikle cok gecmis olsun... umarim mühim birsey degildir
bende kendinizi bu kadar birakmayin diyorum, yazik yavrucaginiza. sizi üzdügünü zannedip ne kdr üzülüyodur simdi kim bilir

hemen en kötüsünü düsünmeyin bence, ufacik bi cocukta idrar torbasinda ve yollarinda kanser bana cok uzak bi ihtimal gibi geldi
muhtemelen cistit falan olmustur, üzmeyin kendinizi bu kadar :teselli:

hemen kötü düşüncelere yönelmeyin yarın ola hayır ola ben inanıyorum ki önemli bir şey olmayacak benim yegenimde iltihap çıktı sunnet ettirdik korkmayın rabbim korusun bütün meleklerimizi

yani bildigim kadarıyla ileri derecede sistitdede kan görülüyor hemen kötü şey düşünmeyin allah korusun yavrunuzu...geçmiş olsun

kızlar hepinizden allah razı olsun içimi ferahlattınız yavrum şimdi uyuyor sabah altıda yattı.kıyamıyorum uyandırmaya anmemler geldi onlarda kızıyor ağlama felan diye ama inanın panik atak oldum rabbime soruyorum neden ben neden benim çocuğum diye isyan etmek istemiyorum ama 6 yaşında kendisi her sene kötü olaylar geçiriyoruz oğlumla beraber anlatsam bu kadar olmaz dersiniz yoruldum tükendim artık

hemen kötü düşünme canım içini ferah tut
iyi düşün ki iyi olsun.oğlunun yanında da ağlama canım yazık çocuğuna üzülmesin
bu gece bol bol dua et :Saruboceq:
geçmiş olsun canım

bir idrar tahliliyle size bunları söyleyen dr un aklına şaşmalı doğrusu..
içinizi ferah tutun yavrunuza da belli etmeyin lütfen..hayırlı haberlerinizi bekliyoruz inşallah..

böbrek kumu, taş da idrar da kan yapıyor.. lütfen netten araştırmayın.. en ufak baş ağrısına beyin tümörü yazar orada..

ayrıca elinde veri yokken "şu olabilir- bu olabilir" diyen doktoruda alkışlıyorum.. yarın güzel haberlerle geleceksiniz, inanıyorum.. a.s.

Allah korusun ablacım yaa. Getirme aklına öle kötü şeyler evham yapma. Yavrucuğunun inş bişeyi yoktur. Şimdi nasıl yapıyor peki? Düzeldi mi biraz?

tabiki çocuklarımızın ayağına taş değse bizim bağrımız yanar ama ne yavrucaklar ne sıkıntılar çekiyor.biraz serin kanlı olmanız lazım yoksa beden sağlığını koruyum derken çocuğunuzun ruh sağlığını olumsuz etkilersiniz.yanında gülümsemeye çalışın onu rahatlatan ona teselli veren siz olun.inanın sıkıntınızı birebir hisseder mutsuz olur çocuğunuz.benim kardeşimde türlü çeşitli hastalık geçirdi.ama annem asla kendini bırakmadı bize hissettirmedi üzüntüsünü.yüzüne mutlu görünün ağlayacaksanız sonra o olmadığında ağlayın.

geçmişler olsun...
çocuğun yanında ağlamayın oda üzülmesin yazık
inş. önemli bişey yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…