kızlar dün gece 3 ten beri ağlıyorum mafoldumben oğlum gece tuvalete gitti daha 6 yaşında kendisi bende sahur için hazırlık yapıyorum anne sarı sarı işedim dedi bende olur oğlum gel dedim neyse yemek yedik eşim elini yıkamaya gitti lavaboya hemen bana seslendi bu ne diye birde ne göreyim oğlum kan işemiş bazen sarıyla kırmızıyı karıştırıyor eyvah dedim emircan en son girmişti hemen apartopar hastaneye gittik idrar tahlili yapmamızı istediler yaptırdım idrarında kan görüldü bizi ürolojiye sevkettiler ama bu gün pazar ben gitmeden önce internette araştırma yapmıştım önemli bir hastalığın belirtisi olabilir yada kanser olabibilir gibi yazılar gördüm dünyam başıma yıkıldı ağlamaktan hiç bir şey yapamaz hale geldim yavrum beni susturmaya çalışıyor anna ben iyiyim yok bir şeyim diye neyse doktora sordum önemli bir şey olabilirmi diye idrarda pıttılaşma olursa kanser belirtisi olabilir pazartesiye kadar bol bol su içirip idrarını takip edin dediler kızlar korkuyorum ya önemli bir şey varsa okadar sitresliyimki kendimi temizliğe verdim kafamı biraz dağıttım gibi az önce çöp atmaya gittim okadar dalmışımki akıl edip de sağa sola bakmadan yürüyordum fren sesiyle kendime geldim nerdeyse aracın altında kalıyordum çok üzgünüm sizlerden yorum bekliyorum ne olur yardım edin
kızlar hepinizden allah razı olsun içimi ferahlattınız yavrum şimdi uyuyor sabah altıda yattı.kıyamıyorum uyandırmaya anmemler geldi onlarda kızıyor ağlama felan diye ama inanın panik atak oldum rabbime soruyorum neden ben neden benim çocuğum diye isyan etmek istemiyorum ama 6 yaşında kendisi her sene kötü olaylar geçiriyoruz oğlumla beraber anlatsam bu kadar olmaz dersiniz yoruldum tükendim artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?