• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oğluma bir şey olursa yaşayamam

Allah sifa versin insallah
hemen kötü seyler getirmeyin aklınıza
internete bakarsan oo en ufak sey kanser oluyor yapma canım yaa

kızlar hepinizden allah razı olsun derdimle dertlendiniz çözüm bulmaya çalıştınız çok sağolun dün gece tekrar kanlı idrar yaptı benim yüreğim ağzımda sabahı zor ettim .çocuk doktoru yoktu bayram iznine çıkmış.bizde direk ürolojiye gittik.idrar tahlili röntgen istediler öyle muayene yapayım dedi gittik tahlilleri yaptırdık sonuçlara baktı bir şey gözükmüyor temiz dedi.birde ultrasondan bakalım dedi.ordada bir şey göremedi ben kaygılarımı endişelerimi anlattım bir şeyi yok ama bayramdan sonra araştırma hastanesine götürün içiniz rahat eder dedi malum bayram öncesi doktorların çoğu izinde ama en azından bir nebze rahatladım bayramdan sonrada tekrar tam teşekküllü bir muayeneden geçse bir oh çekecembilmiyorumkismile

Geçmiş olsun..umarım kısa sürede düzelir oğlunuz,üzmeyin kendinizi bişey çıkmamış,içinizi rahat tutun ki
oğlunuz da mutlu olsun...
geçmiş olsun tekrar...

kızlar hepinizden allah razı olsun derdimle dertlendiniz çözüm bulmaya çalıştınız çok sağolun dün gece tekrar kanlı idrar yaptı benim yüreğim ağzımda sabahı zor ettim .çocuk doktoru yoktu bayram iznine çıkmış.bizde direk ürolojiye gittik.idrar tahlili röntgen istediler öyle muayene yapayım dedi gittik tahlilleri yaptırdık sonuçlara baktı bir şey gözükmüyor temiz dedi.birde ultrasondan bakalım dedi.ordada bir şey göremedi ben kaygılarımı endişelerimi anlattım bir şeyi yok ama bayramdan sonra araştırma hastanesine götürün içiniz rahat eder dedi malum bayram öncesi doktorların çoğu izinde ama en azından bir nebze rahatladım bayramdan sonrada tekrar tam teşekküllü bir muayeneden geçse bir oh çekecembilmiyorumkismile

Çok geçmiş olsun ablacım içine kötülük getirmek değil niyetim ben de çok istiyorum oğlunun iyi olmasını ama sana söylemem gerek bişey var ki bu da aklında bulunsun. Abimde hemen hemen oğlunun yaşlarındayken bu tip belirtilerle hastaneye götürülmüş. Her türlü araştırmayı yapmışlar bişey bulamamışlar ve en sonunda böbrek yetmezliği çıkmış ortaya. Abimin durumu geç kalındığı için düzeltilememiş aman diyim ablam dikkat et. İyi bi tetkikten geçirt oğlunu. Bişey yok dediler diye ipin ucunu bırakma. Çok geçmiş olsun. Ki doktora sordunuz mu neden idrarı kanlı diye?

Geçmiş olsun canım. Sen sakin ol ki çocukda korkmasın. Düzelcek Allahın izini ile İnşallah. Allah bu mübarek ayda acil şifalar versin. Aminnnnnnnnn

Tahliller ve röntgen iyi çıktığına göre korkulacak bir şey yoktur. Bayramdan sonra da iyice bir araştırtın bakalım içinizde şüphe kalmasın. Allah'ın izniyle durumu düzelir inşallah.

canım üzülme inşallah bişeyi yoktur oğlunun..Rabbim yavruna ve cümlemizin evladına sağlık selamet şifa versin..Rabbim acil şifalar versin..

Kıyamam ben size... Dilerim ki düşündüğünüz gibi kötü bir şey yoktur... Ne diyebilirim ki. Daha kesin bir şey yok lütfen bu kadar üzülmeyin. Allahın gücüne gider.. Siz sadece iyi şeyler düşünün.

Yaşadığınız kötü olaydan dolayı daha hassassınız ama bencede başta bişey gözükmediyse önemli değildir.Bende ameliyat oldum bu yüzden en basit bişeyde bile bir sürü paranoya üretiyorum elimde değil ama hiç birşey çıkmıyor sizinkide bu şekildedir büyük ihtimal stres yapmadan bayramı atlatın ve moralinizi yüksek tutun.İnsanın korktuğu başına gelebiliyormuş ne yazık ki ?

Geçmiş olsun inş bişey çıkmayacaktır.

geçmiş olsun.
korkmayın.
2 sene önce ileri derecede sistit geçirdiğimde benimde idrarımda kan olmuştu.
içinizi ferah tutun. kötü şeyleri aklınızdan geçirmeyin.

Tahliller temiz cıkmıs allaha cok sükür..
Bu cok güzel bir haber.. Siz yine de takip edin idrarını ama korkmayın bence birşey yok..

çocugunuzun daha öncede farklı hastalıklar yada aksilikler yaşadıgını anlatmışsınız bence oğlunuz için bir kurban kesin ve muhtaclara dagıtın etını.Benım yakın tanıdıgım bır kac kişininde çocuklarının başına sürekli aksilikler geliyordu Kurban kestikten sonra çok şükür hiç birşey olmadı.

sonuçlarını merak ettik götürdünüz mü hastaneye? önemli bir şey olduğunu sanmıyorum. Allah korusun yavrunuzu

sonucların temiz çıkmasına sevındım

Back
X