- 17 Mart 2022
- 2.975
- 2.388
- 83
- 40
- Konu Sahibi Kleopatra11
Size göre Olumlu yanlarını anlatmışsınız fakat bende deneyiminden olumsuzlukların anlatayım. Hani bakmıyor ilgisi yok diyorsunuz ya hani ekransiz büyüyen kilitleniyor dikkatini veriyor diyorsunuz ya sizce hangisi olması gereken. İşte o ekransiz büyüyen bütün dikkatini toplayıp ekranı yada kitabı veya dersi dinliyor fakat o sesde görüntüde ilgisiz olan dikkati toparlayamayan derste veya izlediği birşeyde dikkatini toparlayamiyor. Kendini veremiyor ilgisi dağılıyor . Ben 2 çocuğumda sakinmadim okul hayatında ve akedemik ilerleyisinde sorunlar yaşadım kitap okurken anlamıyorum özet cikaramoyorum diye ağlıyordu oturdum ben okudum sesli beraber özet çıkardık ancak öyle biraz ilerledi kitap okumaya alisti. Diğeri çok başarılı fakat vermeseydim eminimki daha iyi olacaktı dikkat hataları yapıyor sınavlarda . 3. Çocuğuma 3 yaşa kadar vermedim daha yeni basladim 10 dklık veriyorum birlikte izleyip kritigini yapıyoruz bundan sonra bitince kapatıyorum sorun yaşamıyorum. Yani biliyorum çok yorucu fakat bu onların geleceği icin.