oğluma isim anketine katılır mısınız.

poyrazzzz hoşşş
ılgazı sevmedim

Ilgazı çok beğendim. Hatta kendi oğluma da düşünüyordum ama eşim pek yanaşmıyor. O olmazsa da Poyraz.

demir ötekinlere göre daha bir hoş geldi kulağıma ama poyrazda güzel

bence hepsi birbirinden güzel isimler ve kafan karışması kararsız kalman çok normal seni anlıyorum
rüzgar veya poyraz sanki daha hoş geliyo kulağa gibi geldi bana ama
demirde çok karizma isim

aynen senin gibi düşünüyorum ben de evet rüzgar ve poyraz çok hoş demir de karizma duruyor..iki tane seçsem diyorum yani iki isimli ama o da çok uzun oluyor sanki..sağol canım..

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.sana tavsiyem isim koyarken kulağa hoş gelmesinden çok anlamını birinci plana alman.çünkü isimle insanın karakterini de etkiliyor.mesela poyraz ve rüzgar isimlerine sahip insanlar genelde esirikli,sert,çok hareketli,hiperaktif oluyorlar.Demir ismi de çok manasız.kusura bakma ama hiçbirini beğenmedim.tabi senin zevkin alınma lütfen.bana sorarsan mesela

Ömer
Eymen
Yasir
Kerem

kızlar bende 18 haftalık hamileyim bir oğlum olacak inşallah ama isim konusunda karasızım ÇINAR düşünüyoruz ama bu aralar çok yaygın ne yapsam ya:44:

kızlar bende 18 haftalık hamileyim bir oğlum olacak inşallah ama isim konusunda karasızım ÇINAR düşünüyoruz ama bu aralar çok yaygın ne yapsam ya:44:

Çınar iyi bir seçim bence;ama yanına ek bir isimle daha güçlü daha hoş olabilir. Çınar ismini çok seviyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…