bence demir ve rüzgar çok güzel isimler bende düşünüyorum ama ben en son ediz aras da karar kıldım...
bence hepsi birbirinden güzel isimler ve kafan karışması kararsız kalman çok normal seni anlıyorum
rüzgar veya poyraz sanki daha hoş geliyo kulağa gibi geldi bana ama
demirde çok karizma isim
rüzgar ve demir...
37 haftalık hamileyim. isim konusunda çok kararsızım.pişman olmaktan çok korkuyorum lütfen aşağıda yazacağım isimlerden en beğendiğinizi söyleyip yardım eder misiniz.şimdiden çok teşekkür ederim..
RÜZGAR
DEMİR
ILGAZ
POYRAZ
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.sana tavsiyem isim koyarken kulağa hoş gelmesinden çok anlamını birinci plana alman.çünkü isimle insanın karakterini de etkiliyor.mesela poyraz ve rüzgar isimlerine sahip insanlar genelde esirikli,sert,çok hareketli,hiperaktif oluyorlar.Demir ismi de çok manasız.kusura bakma ama hiçbirini beğenmedim.tabi senin zevkin alınma lütfen.bana sorarsan mesela
QUOTE]
Kesinlikle katılıyorum. Çok sert ve keskin isimler bunlar. İnsanın ismi onun muskasıdır nasıl seslenilirse ve nasıl yazılıp okunursa onu geri verir.
kızlar bende 18 haftalık hamileyim bir oğlum olacak inşallah ama isim konusunda karasızım ÇINAR düşünüyoruz ama bu aralar çok yaygın ne yapsam ya:44:
rüzgar :) bende ayaz ismini cok begeniyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?