oğluma isim anketine katılır mısınız.

Ben Rüzgar'ı beğendim.

Buarada katılıyorum, konuşurken seçtiğin isimleri kullan hangisi seni daha çok mutlu ediyor ve içini ısıtıyorsa onu seç derim.

Bunun dışında Toprak, Doruk ve Işık isimlerini tavsiye ederim :)

oğlum olsa kesinlikle demir koyardım ismini. ben kişilerin isimlerinin kişiliklerine yansıdığını da düşünüyorum ayrıca. demir ismindeki birinin çok dirayetli , dayanıklı kişiliği olur gibi hissediyorum.

ilk içine düşen isim neyse o bence. doğana kadar karar veremezsin ama kucağına alınca içine hangisi siniyorsa o olur.
demir klasikleşme yolunda gidiyor bence.
poyraz daha karizmatik bana göre...

Diğer isimlerden arkadaşlarımın çocukları var POYRAZ kimsede yok bence seninki POYRAZ olsun.sağlıkla kucağına al inş.

ben Rüzgar diyorum çok beğeniyorum bu ismi... Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

Allah anali babali salikli buyutsun canim ben kendi fikrimi solim demir kula hos gelmiyo Ruzgar guzel isim
bendende sana bi tavsiye Ronay buda cok guzel bi isim anlamida cok guzel canim

arkadaşlar şuan 7.5 haftalık olan oğluşumun adı rüzgar oldu ve cidden rüzgar gibi esiyor hatta bazen yaa rüzgar koymasamıydım acaaba diyorum neyse allah pişman etmesin... hepinize görüşlerinizi paylaştığınız için çok teşekkür ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…