Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.sana tavsiyem isim koyarken kulağa hoş gelmesinden çok anlamını birinci plana alman.çünkü isimle insanın karakterini de etkiliyor.mesela poyraz ve rüzgar isimlerine sahip insanlar genelde esirikli,sert,çok hareketli,hiperaktif oluyorlar.Demir ismi de çok manasız.kusura bakma ama hiçbirini beğenmedim.tabi senin zevkin alınma lütfen.bana sorarsan mesela
Ömer
Eymen
Yasir
Kerem
rüzgar:)bende düşünmüştüm bu ismi koymayı aama baska ısım koyduk
bence poyraz daha hoş.. birde ben tavsiye edeyim size ARAS.. bilginize :) bu arada 24 kasım benimde doğum günüm sevgilerrr[
ne hoş tesadüf olmuş bizde anne öğretmen baba öğretmen olunca 24 kasımı seçtik tarih olarak..tavsiye için çok teşekkür ederim ama benim eşimin abisi aras kargoda çalışıyor ben aras ismini der demez dalga geçmeye başladılar aras kargo diye beni soğuttular bu yüzden vazgeçtim..teşekkürler sevgiler
gercekten fikrimi sormak istersen hic biriside güzel degil, rüzgar poyraz demir genelde bunlar yanlis anlama ama atlara verilen isimler. Ilgaz da kiz ismi degilmi ? hele neden insanlar cocuklarina demir ismini takar anlamam, tabi zevkler ve renkler tartisilmaz ama ben senin yerinde olsam daha anlamli daha karakterli isimler secerdim.
Allah Anali Babali Büyütsün insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?