oğluma isim anketine katılır mısınız.

canım fikrin için çok sağol yok tabiki alınmadım..senin yazdığın isimler de hoş ama işte zevk meselesi.bunları koysam daha çok içime sinecek..anlam konusunda haklısın ama.

benim bebeğmin cinsiyeti belli değil ama eşim erkek olursa kuzey olacak dio. bencede demir güzel cnm :)

arkadaşlar ben bu isimleri anket oylaması şeklinde nasıl yapabilirim bilgilendirirseniz çok sevinirim..

Rüzgar ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

Son düzenleme:
anlamları önemli bence ılgaz atın dört nala koşması.anlamı çok güzel

fikirleriniz için çok sağolun kızlar..bu arada doğum tarihimiz belli oldu Allah nasip ederse 24 kasım perşembe günü gelecek oğlum...doktorum da spinal anesteziyi önerdi öyle olacak güveniyorum doktoruma çok ta korkuyorum dualarınızı esirgemeyin..

bence poyraz daha hoş.. birde ben tavsiye edeyim size ARAS.. bilginize :) bu arada 24 kasım benimde doğum günüm sevgilerrr

bence ILGAZ olmali hayirli evlat olur insallah saglikla kucagina alirsin dogum sirasinda bizede dua et cnm Allah isteyen herkese nasip eder ins.

gercekten fikrimi sormak istersen hic biriside güzel degil, rüzgar poyraz demir genelde bunlar yanlis anlama ama atlara verilen isimler. Ilgaz da kiz ismi degilmi ? hele neden insanlar cocuklarina demir ismini takar anlamam, tabi zevkler ve renkler tartisilmaz ama ben senin yerinde olsam daha anlamli daha karakterli isimler secerdim.

Allah Anali Babali Büyütsün insallah.

Son düzenleme:

teşekkür ederim..senin önerebileceğin isimler neler mesela..

bence beğendiğin isimleri kağıda yaz ve bi kutunun içine at eşinle birlikte içinden çekin çektiğiniz ismi içine geri atın en sonunda en çok hangi isim çıkarsa onu koyun

ben kızımın ismi konusunda kararsızlığa düşünce şunu yaptım. beğendiğim isimleri çağırıyordum ; şöyle ki çağırırken beni en mutlu eden isim beril di. bi deneyin derim.

tebrik ederim canım allah analı babalı büyütsün bence demir
çünkü benim oğlumun adına yakın benimkinin adı emir (çok seviyorum bu ismi ayrı bir havası var)

çok teşekkürler kızlar fikirler çok güzel söylediklerinizi deneyeceğim süpersiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…