Doğuma Hazırlık Oğluma isim annesi olmak isteyenler burayaaaaa

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
isim analizi yapın bence
zaten aileniz burdan esinlendiğiniz bi ismide koydurmayacaktır en iyisi enerjisi yuksek harflerden oluşan bi isim seçin

bence bu saydıklarınızın içinden aras .
ama doruk isminide çok severim, bir arkadaşımda benim sayemde doruk koyacak 2 ay sonra gelecek olan oğluşunun adını :)

bence de en güzeli ARAS..ateş de güzel ama isimler çocukların karakterlerini etkilediği için sakıncalı buldum ama her halukarda en fonetik ve hoş olan ARAS.

son zamanlarda duydugum erkek isimleri doruk, eymen, cagan ( aklima ilk gelenler bunlar) ve gina geldi bu isimleri duymaktan artik
eger yaziklariniz arasindaysa secim aras diyorum. farkli alternatif diyosaniz tuna veya ruzgarida dusunun derim

aras ile kargo diye dalga geçiyorlarmış..1. Doğu Anadolu'da bir ırmak. 2. Kendisininmiş gibi sahip çıkılan, bulunmuş mal. anlam olarakta çok anlamlı bir isim değil..
ateş dini açıdan düşünürseniz konulmaması gereken bir isim...
arda 1. Eskiden bazı çavuşların elde tuttukları uzun değnek. 2. İşaret için dikilen değnek. -3. Çıkrıkçı kalemi. 4. Sonra gelen.anlam olarak degnek vs diyor anlamsız bir isim gibi duruyor.
ışık dalga geçmeye çok müsait bir isim...
ayy ne çok yazmışım:)))
bu durumda ben hiçbiri diyorum...

hepsi güzel olmakla birlikte çok kullanılan isimler yeni doğan bebeklerin çoğunun adı Aras, Arda , Ateş ... bence başka alternatifleride düşün Tuna nasıl mesela?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…