Doğuma Hazırlık Oğluma isim arıyorum bir bakar mısınız?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

lulallby

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2010
7
0
36
Ordu
merhabalar hihoyyyt..aranıza bugün katıldım 26 haftalık hamıleyım ve ılk bebegıme oğluma ısım arıyorum ınternetten cok bakındım fakat cok fazla dıkkatımı ceken ısım bulamadım suana kadar sadece BARAY ALAZ var..ıstıyorum kı degısık bı ısım olsun sızce bu ısım guzel mı :uhm: ve baska onerılerde bulunur musunuz?sımdıden tesekkurler yardımlarınızı beklıyorum..:teytey:

İsmin güzelliği kadar anlamıda çok önemli (:

OYTUN: (Tür.) 1. Kutsal, mübarek. 2. Beğenilen, güzel yer. Alçak yer, ova. - Erkek ve kadın adı olarak kullanılır.

OZGAN: (Tür.) Er. - Öne geçen, kazanan, başarılı

SARPER: (Tür.) Er. - Sert, güçlü erkek.

Aka: Büyük, saygıdeğer kimse,ağa

Akabey: Varlıklı kimse, ağa ve bey

Akad: Mezopotamya'da kurulmuş çok eski bir devlet, temiz ad, iyi ad

Akalp: Ak yiğit, ak er, temiz yiğit

Akan: Akıp gitmekte olan

Akant: Beyaz yemin, ak yemin

Akarca: Akıp giden su, akan su, akarsu

Akarsel: Akıp giden sel.

Akata: Temiz ata, namuslu ata, lekesiz ata

Akay: Parlak ay, aydınlık, ışık ay, dolunay adam, erkek, kuzey Türklerinde erkek çocuklarından büyüğe verilen ad, ağa

Akba: Sazlık, bataklık, ağba

baray öncesi olmayan öncesiz ezeli demekmiş. kulağa hoş geliyor ama bana isim olarak çok uygun gelmedi. yüce Allah'a has olan bir özelliği tarif ediyor çünkü. tabi bu benim fikrim siz bilirsiniz yine de. abimin oğlu var adı arca herkese çok değişik ve güzel geliyor, fikir verebilir :)

arca ısmıde degısık..ama fıkırlere acıgım ınsallah guzel bır ısım bulabılırım hala yardım beklıyorum:emir_bebek:

benimde oğlum olacak inşallah. 27. haftadayız. bende hala isim konusunda kararsızım. eşimle ben bi türlü aynı fikirde buluşamıoruz. ama ben ömer tuna isimlerini çok seviyorum ikisini bir koyabilirim :D tabi eşim mert arda ... diye tutturmazsa :d

Back
X