12 haftada doktor %70 erkeğe benziyor dedi. 16. haftada başka doktora gittim (3 lü test için) oda erkek dedi. Sağlıklı sıhhatli doğması tek arzumuz. bu arada ovulasyon günü ise erkek v.s inanmayın. aş ermeler hepsi farklı ve saçma sadece Rabbim bilir. 2. oğlumu kucağıma alacağım ama isim konusunda kararsızım. Ali ismini koyacamda iki isim istiyorum.
Ali Emre
Ali Arda
Ali Eren
Ali can sizin fikrinizi alayım dedim.
hayırlı olsun arkadaşım ..tavsiyelerin için teşekkür ederim bende 2 isim arasındayım ya efe yada eren tabi başında ali olmak kaydıyla :))önerdiğin isimde güzel ama iki isimin arasında tercih yapıcaz sanırım yinede çok saol..Ahhhh Şu eŞler yokmu zaten canları saĞolasıcalar.nevar sankİ İstedİĞİmİzİ koysak deĞİlmİ yaaa.bİzdede ÇelİŞkİler olmuŞtu . EŞİm benden gİzlİ benİm adıma uygun ben ondan gİzlİ onun adına uygun Şeyler arıyorduk. Sonunda karar verİldİ. Tabİ 2007 de.
12 haftada doktor %70 erkeğe benziyor dedi. 16. haftada başka doktora gittim (3 lü test için) oda erkek dedi. Sağlıklı sıhhatli doğması tek arzumuz. bu arada ovulasyon günü ise erkek v.s inanmayın. aş ermeler hepsi farklı ve saçma sadece Rabbim bilir. 2. oğlumu kucağıma alacağım ama isim konusunda kararsızım. Ali ismini koyacamda iki isim istiyorum.
Ali Emre
Ali Arda
Ali Eren
Ali can sizin fikrinizi alayım dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?