ogluma isim arıyorummmm yardımcı olur musunuz ?

DESBL

Guru
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2014
28
0
286
35
Kırşehir
eşimle bir türlü isim bulamadık ben buluyorum o kabul etmiyor ne istedigini anlamış degilim espirisine ali efe dedi herkes tutturdu ali efe die agz alışkanlıgı yaptııııı sinir oluyorum.

Oğlum olursa Ahmet Bera vermeyi düşünüyorum ben

eşimle bir türlü isim bulamadık ben buluyorum o kabul etmiyor ne istedigini anlamış degilim espirisine ali efe dedi herkes tutturdu ali efe die agz alışkanlıgı yaptııııı sinir oluyorum.

Senn gene iyiymiş benm esim abdurrahman diyip duruyo isim bluyrm begenmio abdurrahman kaldı gtti

Bir arkadaşım da arıyordu onun için bulduğum alternatifleri sana da yazayım :) Kerem, Kemal, Yaman, Çağan, Yağız, Ata, Gökay, Gökberk, Rüzgar

Bir arkadaşım da arıyordu onun için bulduğum alternatifleri sana da yazayım :) Kerem, Kemal, Yaman, Çağan, Yağız, Ata, Gökay, Gökberk, Rüzgar

Benim oglum olursa ,ali asil, koyacagim kizlar size onerim batuhan ,yigithan, alp ,alex, kaan, berk emir, yagız , meriç, kayra, efe, doruk, kıvanc, ve kıraç :))))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bizde böyle isim yüzünden çok didiştik,en sonunda CAN ismine karar verdik,belkı senınde hoşuna gıdebılır

oğlum olursa bayezıt yada ömer koymak istiyorum canım

İsim uzun mu olsun kısa mı? Siz neler düşündünüz isim olarak, belki böyle daha kolay yardımcı oluruz

Uzun kısa hiç fark etmez kızlar anlamlı olsun yeter o kadar çok isim var ki begenmiyor eşim en son kendi adını koycam olacak bitecek

Cocugunuza her yasta yakisabilecek, okul ve is hayatinda rahatlikla kullanabilecegi, alay konusu yapilamayacak, ilk soyleniste anlanabilecek bir isim koymaniz cok onemli.Begendigim isimler ; Can, Onur, Eren.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…