eşimle bir türlü isim bulamadık ben buluyorum o kabul etmiyor ne istedigini anlamış degilim espirisine ali efe dedi herkes tutturdu ali efe die agz alışkanlıgı yaptııııı sinir oluyorum.
bizde son aydayız eşim yüzünden hala bulamadık aynen sizin gibi onun dediklerini ben beğeniyorum sonra o vazgeçiyor bizde sonunda birbirine çokta uymayan iki isim koyacağız galiba bu gidişle onada tamam diyorum kararsızlıktan iyidir ama onda bile benim istediğim ismin ikinci isim olmasına bakarız diyor tamam demiyor soranlara bulamadık demekten yoruldum neyse benim hoşuma gidenleri yazayım sana
görkem-utku-emir-anıl-umut-meriç-miraç-türker-hazar-hazer-egemen-ege-altay birde pamir hoşuma gitmeye başladı ama havuza düşen çocuğun ismi ya eşim her zamanki gibi beğenmez gerçi de o çocukla duyduğum için koymaya da cesaret edemezdim doğrusu
birde şuna dikkat et derim mesela ayaz söyleniş güzel ama soğuk bi çocuk olabilir içinde kara olan isimler olmasın tek isimde karar kılabilirseniz biz buluşamadık gerçi ama tek isim daha iyi yada iki isim olacaksa söylerken seslenirken ikisini beraber söyleyebileceğiniz isimler olsun hasan hüseyin, mehmet ali gibi tabi bunlar değil bunlar demode olduda aklıma bunlar geldi diye bunları yazdım
birde şuna dikkat et derim mesela ayaz söyleniş güzel ama soğuk bi çocuk olabilir içinde kara olan isimler olmasın tek isimde karar kılabilirseniz biz buluşamadık gerçi ama tek isim daha iyi yada iki isim olacaksa söylerken seslenirken ikisini beraber söyleyebileceğiniz isimler olsun hasan hüseyin, mehmet ali gibi tabi bunlar değil bunlar demode olduda aklıma bunlar geldi diye bunları yazdım
eşimle bir türlü isim bulamadık ben bulusonradan kabul etmiyor ne istedigini anlamış degilim espirisine ali efe dedi herkes tutturdu ali efe die agz alışkanlıgı yaptııııı sinir oluyorum.
Herkesin agzindaysa guzel isim bnde efe dusunuyordum daha bebegim yok gebe degilim ama sonradan efeyi herkeste duydukca istemedim belkide kalbinden cikan diline gelmistir eşinin
Ben ayaz efe olsun istiyordum şuan eşimle ayrı şehirlerdeyiz görev sebebi ile.ona gerckten cok deger veriyorum kırmakta istemiyorum ayaz galiba içimde bi utke olcak
Ben ayaz efe olsun istiyordum şuan eşimle ayrı şehirlerdeyiz görev sebebi ile.ona gerckten cok deger veriyorum kırmakta istemiyorum ayaz galiba içimde bi utke olcak
Bende kizıma kardeş olsun istiyorum hemde istemiyorum kararsizim çok bi oglum olsun istiyorum hemde çok kısmet bakalım ben ismini bile buldum sende begenirsin belki biray istiyoru birkan olabilir ali ismini çok isterdim ama çok yakınımiz koy vazgeçtim artık
bi kaç tanede ben yazayım, umarım yardımcı olmuş olurum :)
emir, emir hamza, ayberk, mete , efecan , yusuf eren, yusuf kaan, yiğitcan, çınar, arda ,berk, eymen,