Doğuma Hazırlık Oğluma isim bulalım :( lütfeennnn

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

KuzeyinGelini

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2010
603
6
116
İstanbul
merhaba anne adayları
isim konusunda yardımınıza ihtiyacım var...
eşim 9 yıllık flört dönemimizden beri oğlum olursa Ergin ismini koyacağım diyip durdu. (eşimin adı Engin) şansa oğlumuz olacak ve ben ergin ismini istemiyorum :(
eşimin ismine uygun, Kuran'da da geçen isim arıyorum ikna etmeye çalışacağım :(
ikimizin isminin karışımı da olabilir (adım Nurcan)
Lütfen sevindirin beniiiii :((((((((

eren koyabilirsiniz bence eşinizin adının baş harfiyle başlayıp sizin adınızın baş harfiyle bitiyor

Emir ya da emirhan olabilir. Eşinin ismine yakın olduğu için belki daha kolay ikna edersin. Ya da iki isim koyun. Biri senn istediğin biri de eşinn istediği olsun

canım benimde oğlum olacak önce dini isim olsun diye ve hoşuma gittiği için Furkan koymaya karara verdik fakat eşimin içine sinmemiş o nedenle batuhan koymaya karar verdik bu sefer kesin gibi belki sanada fikir olur diye yazdım.bence anne babanın ismiyle uyumlu olmak zorunda değil sırf bu yüzden anlamsız isimler vermek çocuğu ilerde zor duruma sokar kolay gelsin

Son düzenleme:
merhaba anne adayları
isim konusunda yardımınıza ihtiyacım var...
eşim 9 yıllık flört dönemimizden beri oğlum olursa Ergin ismini koyacağım diyip durdu. (eşimin adı Engin) şansa oğlumuz olacak ve ben ergin ismini istemiyorum :(
eşimin ismine uygun, Kuran'da da geçen isim arıyorum ikna etmeye çalışacağım :(
ikimizin isminin karışımı da olabilir (adım Nurcan)
Lütfen sevindirin beniiiii :((((((((

okuyunca çok hoşuma gitti. bizde flört dönemimizden beri oğlumuz olur ise gökay ismini koyucaz. eşimle benim ismimizden oluşuyor.

ikisi çok uyumlu bence 2 isim koymayı denesen eşimin adı ömer oglum olsaydı ömercan koymuştum bıle kuranda geçen bır isim daha koymayı denesen hemde kırmamış olursun eşini ad bır boncuk bahtları güzel olsun hayırlısıyla kucagına al insallah

Back
X