Oğluma isim bulamadım çok popüler olmayan güzel bir isim arıyorum

mineati

...önce sağlık
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2013
568
698
53
Herkese merhaba.oğlumun doğumuna az kaldı ama Bi türlü hem farklı hem güzel hem anlamlı bir isim bulamadım.lütfen yardım eder misiniz?
Popüler çok konulan bir isim olsun istemiyorum

Elyas Kayra :) benim oglum olsun öyle koycam insallah

Herkese merhaba.oğlumun doğumuna az kaldı ama Bi türlü hem farklı hem güzel hem anlamlı bir isim bulamadım.lütfen yardım eder misiniz?
Popüler çok konulan bir isim olsun istemiyorum
Bizim oğlumuzun adı Kerem olacak inşallah :dua: K harfiyle başlayan isimler güçlü karakter oluyormuş:nazar:

Erkek ismi konusunda ben de tıkanıp kalıyorum.
Kız olsaydı aklımda bir ton isim vardı.
Bizim oğlumuz Miraç oluyor inşallah.

Benim hep hayalim oğlum olursa Bedirhan koyacam rabbim inşallah nasip eder bi oğlum olmasını

İsimlerin hepsi çok güzel ama sanırım çoğu çok fazla kullanıldı.daha az bulunan bir isim olsun istiyorum.Diğer oğlumun adı Mete.

Benim oglumun adi sirac anlami ışık saçan,kandil aydinlik veren anlamlarinda hem cok kullanilan bir isim degil hemde anlami cok guzel simdi bir de kizim olacak bende ona isim ariyorum ama populerlikten ve degisik olmasindan ziyade anlam cok onemli isimlerin insanlarin hayatina etki ettigini dusunursek en onemli bu bence

Kerem bir kac yildir konulmuyor. Bilindik isim son bir kac yil konulmamistir. Tanay aklima geldi konulmayan . Baska aklima gelende yok. Erkek ismi gercekten zor. Bizde zorlanmistik amz eninde sonunda icine sinen bir isim buluyorsun. Bende K ile baslauan sectim. Guclu karakter bir yasinda zor bir bebek

Benim oglumun adi sirac anlami ışık saçan,kandil aydinlik veren anlamlarinda hem cok kullanilan bir isim degil hemde anlami cok guzel simdi bir de kizim olacak bende ona isim ariyorum ama populerlikten ve degisik olmasindan ziyade anlam cok onemli isimlerin insanlarin hayatina etki ettigini dusunursek en onemli bu bence
Siraç anlamı güzel Bi isim bence de ama kendi çevremde çok koyan oldu.ayrıca özellikle popüler olmayan Bi isim olsun istiyorum bulabilirsem tabi.çok bilinen ama az konulan güzel Bi isim bulsam yeter.tabi çok fazla böyle isim buldum ama eşim beğenmedi onun bulduğunu ben beğenmedim :bicak:

Kerem bir kac yildir konulmuyor. Bilindik isim son bir kac yil konulmamistir. Tanay aklima geldi konulmayan . Baska aklima gelende yok. Erkek ismi gercekten zor. Bizde zorlanmistik amz eninde sonunda icine sinen bir isim buluyorsun. Bende K ile baslauan sectim. Guclu karakter bir yasinda zor bir bebek
Kerem çok konulmuyor ama çok fazla olduğunu düşünüyorum. Ayrıca çok sevdiğim beğendiğim bi isim.

Back
X