- Konu Sahibi perakedisi
kızlar yaklaşık 3 haftam kaldı ama ben hala isim bulamadım oğluma.. bulduklarıma da karar veremiyorum.. poyraz, aras,egemen, bora, efe aklımda olan isimler.. değişik isimlere de açığım... yardımınıza ihtiyacım var :18:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Safa ismide var![]()
o da güzel isim canım anlamı da üzüntü ve kederden uzakolma imiş:)
Anlamıda güzelmis ben anlamını bilmiyordum birinde duymustum adı Safa rahman'dı cok hosuma gitmisti oradan kaldı aklımda :)
Ben de oğlumun adını Poyraz koyucam..![]()
canım Allah bağışlasın senin oğluşunu da adıyla yaşasın inşallah...benim de eşimle ortak olarak sıcak baktığımız isimler arasında POYRAZ ama karakterine yansır mı acaba deniyor sert rüzgar anlamında biliyosun
![]()
Ben o mantığa pek katılmıyorum canım etrafımda öyle çok insan var ki isimlerinin anlamlarına bakınca efendi,büyük ,insan şu bu şeklinde olupta kendisi afedersin kumarbaz,yalancı,dolapçı,şerefsiz.. olan o yüzden takılmıyorum çok. Kulağa hoş geliyor Poyraz, farklı. Biz daha bundan iki sene önce eşimle şehirdışı seyahatine giderken bir anda karar vermiştik Poyraz ismini Rabbim de bize erkek bebek nasip etti başka isim de beğenemedik sonra.Ben iddalıyım Efendi Poyraz olacak benim oğlum
![]()