Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doğuma Hazırlıkoğluma isim bulamadım hala:( anketi oylar mısınız?
Bunların içinden aras güzel geldi bana.Bence isim koyarken yavrunuza anlamlarına bakın hangisinin anlamı daha güzelse onu seçin.İsimlerin anlamları insan kişiliği üzerinde etkili oluyormuş.
Bunların içinden aras güzel geldi bana.Bence isim koyarken yavrunuza anlamlarına bakın hangisinin anlamı daha güzelse onu seçin.İsimlerin anlamları insan kişiliği üzerinde etkili oluyormuş.
canım içinde Ğ harfi geçen isim vermek istemiyorum hep şapka sorunu yaşanıyor.. eymen de güzel ama bütün tanıdıklarım eymen veriyor.. erdem de akrabalarımda var..
Amin cnm çok sağolll... eren de sade ve güzel bir isim.. aslında ben hamile kaldığımdan beri düşündüğüm isim kerem di.. ona da eşim karşı çıktı.. yusuf da karizmatik ama yusuf yusuf diye dalga geçerler diyor herkes:44:
Amin cnm çok sağolll... eren de sade ve güzel bir isim.. aslında ben hamile kaldığımdan beri düşündüğüm isim kerem di.. ona da eşim karşı çıktı.. yusuf da karizmatik ama yusuf yusuf diye dalga geçerler diyor herkes:44: