- 5 Eylül 2015
- 519
- 127
- 18
- 33
- Konu Sahibi Justholdme_
-
Merhabalar 5 aylık hamileyim kısmetse mayıs sonu oglumu kucagıma alacağım
ama yavrumun ismine karar veremiyorum sizden yardm istiyorum bana isim önerebilrmisiniz
bir kaç isim var aklımda ama bir türlü netleşmiyor benim aklımda olan isimler
Kaan miraç poyraz yiğit yagız efe gibi isimler ama karar veremiyorum.. bana güzel isimler önerebilrmsnz
benm eşimde cok pinpirikli ama en sonunda bana bıraktı yağızda güzel aslında hatta yağız efede cok uyumlu ya blmiyorum nasıl olacak bu isim konusuama benim eşim yağız istese direk yağız koyardım çok güzel bence :) ama eşim çok pimpirik hiç bşey beğenmiyor
miraç isminde hem kız hem erkek tanıdığım var...çok güzel isim.Merhabalar 5 aylık hamileyim kısmetse mayıs sonu oglumu kucagıma alacağım
ama yavrumun ismine karar veremiyorum sizden yardm istiyorum bana isim önerebilrmisiniz
Kaan miraç poyraz yiğit yagız efe gibi isimler ama karar veremiyorum.. bana güzel isimler önerebilrmsnz
miraç da hoşuma gidiyor sonra başka bir isim cıkıyor ona yöneliyorum napcam böyle :)miraç isminde hem kız hem erkek tanıdığım var...çok güzel isim.
meriç de güzelmiş ama aralarndan nasıl karar verecem onu bilmiyormMeriç, Göktuğ, Barış, İlkan nasıl?
Merhabalar 5 aylık hamileyim kısmetse mayıs sonu oglumu kucagıma alacağım
Kaan
miraç
poyraz
yiğit
yagız
efe gibi isimler ama karar veremiyorum.. bana güzel isimler önerebilrmsnz
ARHAN , AZUR, KUZEY, BARKIN İSİMLERİNİ SEVERİMM..Merhabalar 5 aylık hamileyim kısmetse mayıs sonu oglumu kucagıma alacağım
Kaan
miraç
poyraz
yiğit
yagız
efe gibi isimler ama karar veremiyorum.. bana güzel isimler önerebilrmsnz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?