Doğuma Hazırlık Oğluma İsim Bulamadım Yardımcı Olurmusunuz..

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Justholdme_

Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2015
519
127
18
33
Merhabalar 5 aylık hamileyim kısmetse mayıs sonu oglumu kucagıma alacağım
ama yavrumun ismine karar veremiyorum sizden yardm istiyorum bana isim önerebilrmisiniz
bir kaç isim var aklımda ama bir türlü netleşmiyor benim aklımda olan isimler
Kaan
miraç
poyraz
yiğit
yagız
efe gibi isimler ama karar veremiyorum.. bana güzel isimler önerebilrmsnz

Son düzenleme:
bende öyle canım karar veremedik kaan yusuf enes bulduk karar veremıyoruz yaa biz anlamı güzel kendisi güzel olsun istyoruz böyle poyraz flan istemıyoruz kuran da gecen anlamı iyi isim istyoruz

ama benim eşim yağız istese direk yağız koyardım çok güzel bence :) ama eşim çok pimpirik hiç bşey beğenmiyor

ama benim eşim yağız istese direk yağız koyardım çok güzel bence :) ama eşim çok pimpirik hiç bşey beğenmiyor
benm eşimde cok pinpirikli ama en sonunda bana bıraktı yağızda güzel aslında hatta yağız efede cok uyumlu ya blmiyorum nasıl olacak bu isim konusu

miraç isminde hem kız hem erkek tanıdığım var...çok güzel isim.

Tek isim mi koymayı düşünüyorsunuz yoksa iki isim mi?
Umut Han
Yağız Efe
Tek olarak Kutay Aras
Çok var da şu an aklıma gelmedi...
Yazdığınız isimlerden Yağız da güzel...
İsim karmaşası "tamam bu olsun daha değiştirmek yok" deyip ismine özel herhangi minik bir şey yaptırdın mı son buluyor en azından karnındayken de ismiyle seslenip sev..
Biz öyle yaptık..
Baya önceden belirledik...
Hep adıyla seslenip sevdik : )
Hayırlı doğumlar..

ARHAN , AZUR, KUZEY, BARKIN İSİMLERİNİ SEVERİMM..
BEN ERKEKDE ÜNİSX İSİMLERİ SEVMİYORUM. MİRAÇ MESELA
erkek ismi tok dolu dolu olmalı diye düşünüyorum.kız iismleride narin kibar olmalı mesela bende takıntıdır kız isimlerinde e a i harfi olmalı bende kızımın adını 11 yıl önce NEHİR koydun ama oğlum olsaydı ARHAN koyacaktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…