Doğuma Hazırlık Oğluma isim bulamıyorum, lütfen birşeyler önerin bana kızlar

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

elif32

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2008
194
2
118
48
Diğer
kızlar doğuma bir ay kaldı ama isim konusunda hala kararsısız,aklımdan geçenler özgür,barış,eşimde eren de güzel diyo ama o sanırım güzel olduğu için çok konulan bir isim son zamanlarda,diğer oğlumun adı umut deniz,bana isim önerin lütfeeenn,aklımda hiçbir isim yokmuş gibi önerilerinize ihtiyacım var ne koycam oğlumun ismini ben

Son düzenleme:
Özgür güzel bence. Eşimin ismi severim yani. Özgür Eren de olabilir, soyad kısaysa ama Eren ismini sevmiyorum. Hem Özgür isimindekiler zeki oluyor genelde.

iki isim koy daha başarılı oluyorlarmış hayatta EREM de koya bilirsin hayda UMUT ikisde güzel

elif aynı dert bende de var. ama allahtan benim daha zamanım var baya bi oğluşa isim bulmak için:)
benim rüzgar ve doruk isimleri kulağıma hoş geliyor. tabi umut denizle pek bi uyumlu gibi durmuyor ama gene de güzel:)

canlarım benim ya hepside güzel isimler böyle önerileriniz biraz daha gelirse sevinirim,büyük oğlumun adını eşimle evlenmeden koymuştuk o yüzden hiç isim aramadım hamileyken ama şimdi öyle olmadı

oncelıkle saglıkla gelsın bebegın sana... hayırlı dogumlar dılerım... ısım olarak ta...
yıgıt,aras,ayaz,azad,ömer ve mert i seviyorum...

canım ilk oğlunun adı umut deniz miş ikincisine de utku derya koyabilirsin bence...
yada kuzey yada benim koyacağım gibi(inşallah) tuğra....

çınar ,ayaz.tuğra,mert,yağız,enes,ediz,buğra,toygar,toprak,rüzgar,kuzey,doğukan,cankat,egemen,barış,kayra, veeeeee DORUK

AYAZ - ismi ablamın oğlu
TUĞRA MERT -ise abimin oğlunun isimleri

bunlarda benim sevdiğim isimler canım umarım yardımcı olmuşumdur.

ben kizligimdan beri omer ve yusuf isimlerini cok begenirdim ama evlenince ne tesadufki cocuklarimin iki amcasi var. birinin adi yusuf digerinin ki omer. benim simdi uc oglum var hic birinin isminide ben koyamadim. semih, alper ve mikail cocuklarim.

benim oğlum olursa umut ismini vericem kısmet olursa ...ama senin zaten ilk oğlunun adı umut muşkaydirigubbakcemile2
sağlıkla büyüt inşallah çocuklarını

Back
X