kızlar hamileyim ve oğluma anlamlı güzel isim arıyorum bi türlü karar veremiyorum yardımlarınızı bekliyorum bulduğum bazı isimler
SİRAÇ
YEKTA
ÇAĞAN
MİRZA
EYMEN
YAĞIZ
EFE
YİĞİT
HUZEYFE
SEMİ
ENSAR
ERAY
SENİH
ARAS
ZEYD
CİHAD
ASAF
KAĞAN
sizce hangileri güzel yada daha başka isimler?
Ben popüler isimlerden ziyade klasik isimleri daha çok beğeniyorum erkek çocuklarında . Zira 2009 dan sonraki jenerasyonun isimleri genelde '' Toprak . Eymen , Yağız , Doruk , Kayra '':) .
Bir oğlum olursa Mehmet, Kürşat yada Yusuf isimlerini koymak isterim bende :) Belki bir fikir olur
kızlar hamileyim ve oğluma anlamlı güzel isim arıyorum bi türlü karar veremiyorum yardımlarınızı bekliyorum bulduğum bazı isimler
SİRAÇ
YEKTA
ÇAĞAN
MİRZA
EYMEN
YAĞIZ
EFE
YİĞİT
HUZEYFE
SEMİ
ENSAR
ERAY
SENİH
ARAS
ZEYD
CİHAD
ASAF
KAĞAN
SİRAÇ
YEKTA
ÇAĞAN
MİRZA
EYMEN
YAĞIZ
EFE
YİĞİT
HUZEYFE
SEMİ
ENSAR
ERAY
SENİH
ARAS
ZEYD
CİHAD
ASAF
KAĞAN
SİRAÇ
YEKTA
ÇAĞAN
MİRZA
EYMEN
YAĞIZ
EFE
YİĞİT
HUZEYFE
SEMİ
ENSAR
ERAY
SENİH
ARAS
ZEYD
CİHAD
ASAF
KAĞAN
Kaan ve Taylan isimleri hoşuma gidiyor benim.
Ha birde "Ahsen" ismi allahın isimleri arasındaymış gecen gün bir tv kanalında hoca sayıyordu.. Benim hoşuma gitti.
su oldurulen amerıkalı kadından oturu taylan ısmıne uyuz olmaya basladım :)
aralarında değişik ve kulağa ilginç gelen isimler var,kızlar hamileyim ve oğluma anlamlı güzel isim arıyorum bi türlü karar veremiyorum yardımlarınızı bekliyorum bulduğum bazı isimler
SİRAÇ
YEKTA
ÇAĞAN
MİRZA
EYMEN
YAĞIZ
EFE
YİĞİT
HUZEYFE
SEMİ
ENSAR
ERAY
SENİH
ARAS
ZEYD
CİHAD
ASAF
KAĞAN
SİRAÇ
YEKTA
ÇAĞAN
MİRZA
EYMEN
YAĞIZ
EFE
YİĞİT
HUZEYFE
SEMİ
ENSAR
ERAY
SENİH
ARAS
ZEYD
CİHAD
ASAF
KAĞAN
Kaan ve Taylan isimleri hoşuma gidiyor benim.
Ha birde "Ahsen" ismi allahın isimleri arasındaymış gecen gün bir tv kanalında hoca sayıyordu.. Benim hoşuma gitti.
Çoğu saydığınız isim çok ağır yahu:44:Huzeyfe kulağa garip geliyor açıkcası. Yiğit ile Efe'de çok fazla var
Rüzgar, Çınar, Özgür isimleri de benim favorilerim
Ahsen ismini erkekte hiç duymadım:44:
SİRAÇ
YEKTA
ÇAĞAN
MİRZA
EYMEN
YAĞIZ
EFE
YİĞİT
HUZEYFE
SEMİ
ENSAR
ERAY
SENİH
ARAS
ZEYD
CİHAD
ASAF
KAĞAN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?