Doğuma Hazırlık oğluma isim bulamıyorum:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi ozkn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ozkn

Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2012
19
0
16
Konya
kızlar hamileyim ve oğluma anlamlı güzel isim arıyorum bi türlü karar veremiyorum yardımlarınızı bekliyorum bulduğum bazı isimler
SİRAÇ
YEKTA
ÇAĞAN
MİRZA
EYMEN
YAĞIZ
EFE
YİĞİT
HUZEYFE
SEMİ
ENSAR
ERAY
SENİH
ARAS
ZEYD
CİHAD
ASAF
KAĞAN
sizce hangileri güzel yada daha başka isimler?

Yağız ya da Yiğit

Torak,Deniz,Ege,Taylan,Bulut,Emir,Demir :)) benim beğendiğim isimler bunlar.Belki değerlendirmek istersin canım.Allah'ım sağlıklı sıhhatli bir bebiş dünyaya getirmenizi nasip etsin inşallah

Ben popüler isimlerden ziyade klasik isimleri daha çok beğeniyorum erkek çocuklarında . Zira 2009 dan sonraki jenerasyonun isimleri genelde '' Toprak . Eymen , Yağız , Doruk , Kayra '':) .

Bir oğlum olursa Mehmet, Kürşat yada Yusuf isimlerini koymak isterim bende :) Belki bir fikir olur

aynı şekilde bende klisaik olarak oğlum olursa ali koyucam ismini.

isim bulmussunda agır bu ısımler :44:

benım oglanın adı
ege deniz
kzıım olursa nil deniz koyacağım
bir erkek daha olursa deniz oalcak sadece

isim olarak ne verirseniz verin isim karaktere yansır.
ben başlığı görünce ömer asaf yazmak için açtım konuyu asaf yazmışsınız zaten :)
Allah hayırlı uğurlu sağlı etsin ömrünü inşallah..

Vallahi kusura bakma ama hiçbiri diyeceğim.

Huzeyfe nedir yahu ? Siraç nedir ? Zeyd nedir ?
Efe düşünen biri,aynı zamanda Huzeyfe'yi nasıl düşünür ?
Semi Musevilerde var ve aynı zamanda İngilizce Yarım anlamına geliyor.Mesela soyadınız Türker ise,Semi Türker,yarım Türker oluyor.
Senih veya Semi olursa,hayat boyu adını kodlamak zorunda kalacak çünkü herkes Semih yazacak.

Cihad yerine Cihan düşünülebilir.
Üşenmedim Siraç'ın anlamına baktım.Onun yerine Nuri düşünülebilir.

Ben olsam Mustafa,Hüseyin gibi klasik bir isim düşünürdüm.

Kaan ve Taylan isimleri hoşuma gidiyor benim.

Ha birde "Ahsen" ismi allahın isimleri arasındaymış gecen gün bir tv kanalında hoca sayıyordu.. Benim hoşuma gitti.

Ha birde "Ahsen" ismi allahın isimleri arasındaymış gecen gün bir tv kanalında hoca sayıyordu.. Benim hoşuma gitti.

su oldurulen amerıkalı kadından oturu taylan ısmıne uyuz olmaya basladım :)

aralarında değişik ve kulağa ilginç gelen isimler var,
yekta, mirza ve ,Aras .

en kulağıma kötü gelende Huzeyfe..

efe yi düşünen neden huzeyfe yi düşünemiyor ben anlamadım. bulduğun isimler kulağa fena gelmiyor ama anlamlarının önemli olduğuna inanan gruptayım bende.

Biraz ağır isimler seçmişsiniz sanki. Söylemeden geçemicem Mirza ismi dizilerde hep teröristlere veriliyor nedense.

Bir de bazı isimlerin anlamlarına baktım, anlamları çok güzel.

Seçtikleriniz arasından en güzeli bence Yiğit ve Efe.

Çoğu saydığınız isim çok ağır yahu:44:Huzeyfe kulağa garip geliyor açıkcası. Yiğit ile Efe'de çok fazla var
Rüzgar, Çınar, Özgür isimleri de benim favorilerim

Ahsen ismini erkekte hiç duymadım:44:

İlk duyduğumda Bende Kız'a daha güzel yakışır diye düşünmüştüm.. Ama nişanlımın komutanı erkek ve ahsen miş.. nettede uniseks yazıyor..

bende oğlum olursa yiğit, yağız kızım olursa sudenaz, elifnur koymayı düşünüyorum :) yada mislina

Canım bu isimleri çıkar listenden bence.
Çocuğu da düşünün biraz yahu

Bana göre "ÇAĞAN".
Çağan Irmak'ı çok severim, belki ondan etkilendim bilemiyorum:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…