Doğuma Hazırlık oğluma isim bulamıyorum:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi ozkn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Valla ben oglum olursa adını yagiz efe koymayii dusunmusumdur hep. Sıraç isimide çok hoşuma gider:) allah anali babali buyutsun insallah

İlerde bir oğlum olursa

Ayaz
Uras
Uzay
Kuzey

Kocamda tamam derse bunlardan biri olabilir

Kağan ve yiğit efe isminden gına geldi.tamam güzel isimler ama o kadar çokki kızımın sınıfında bile 3 Kaan 2 tane yiğit efe var.

Son düzenleme:

eymen
yağız
efe
yiğit
aras
eray
aras

babamın ismi siraç =) Kur'anda geçiyor ''lamba'' demek =) lambanın aydınlığı anlamında sanırım. günlük kullanımda oldukça zor ama. babam ismini söylediğinde birkaç kez tekrarlıyor genelde çünkü karşı taraf anlamıyor. kulllanım kolaylığı da göz önünde bulundurulmalı bu yüzden...

o birşey değil benim eşimin adını bilseniz bunlara şükredersiniz yine Kur'anda geçen bir kelime ama o kadar zor ki söylenişi. en sonunda eşim iş hayatında pes edip değiştirdi birkaç sene önce zaten =) ben onunla tanıştığımda kimlikteki ismi farklı çevresinin söylediği ilk ismi farklıydı. ben ilk ismini söylüyorum ama daha çok hoşuma gidiyor =)

Önerimi Yiğit isminden yana kullanıyorum.

Benim bir oğlum olsa ismini Doruk koyardım heralde.

Malesef begenmedim hic birini.
Benim sevdigim isimler
Hasan
Huseyin
Yusuf
Agah...

Yazdığınız isimlerden sadece eymeni beğendim. Diğerleri tuhaf geldi bana

Ben oğlum olursa yusuf ya da burak ismini istiyorum
Kız olursada Hümeyra.. Hz. Aişe validemizin lakabıdır :)

arkadaşım k.bakma ama değişik isim koyacağım olayını biraz abartmışsın. yazdığın isimlerden çoğunu beğenmedim tabi bu benim şahsi fikrim.
yekta kız ismi değilmi bide ben öyle biliyorum.
yazdıklarından eymen ve asafı beğedim ben.

6 ay önce yiğenim oldu adını enes kayra koydular fikir olsun diye söylüyorum.ayrıca agah ta sevdiğim bir isim.

bence biraz daha farklı isimlere baksan daha ii olur. değişik ve kulağa hoş gelen isimler bulabilirsin diye düşünüyorum.

Son düzenleme:

bende oğlum olursa efe koymayı düşünüyorum seçenekleriniz arasındada varmış güzel bir isim tabiki tercih sizin bulduğunuz isimlerinde çoğu güzel :) yiğenimin ismini ben koydum (Alp Eren). teyzesi varsa sizde ona sora bilirsiniz :)

benim oğlumun adı da muhammed efe koyduğumuzda efeler yaramaz olur demişlerdi de inanmamıştık sonradan gördükasaf güzelmiş diğerleri çok hoşma gitmedi açıkcası ama senin fikrin önemli adıyla yaşasın hayırlı olsun inşalllah ahmed musab ta güzel değil mi

benım begendıgım erkek isimleri;

Tibet

Çağrı

Aybars

Seçkin

Gurur

Cihangir

aklıma gelenler bunlar şimdilik..

Efe yi seviyorum ama cevremde dolu efe var

Suan oglumolsa kesin aras olurdu bayiliyorum

Nitekim arkadasimin ogluna koydurdum uc ay once

bence yağız güzel

aras,doruk ve barış isimleri favorim eymen de güzel ama şu efe isminden gına geldi beğenmiyorum hiç
bir de yanlış anlamazsanız bşy söylemek istiyorum benim de yakın tanıdıklarımda bu isimden çok var kimseyi kırmak istemiyorum ama netten de bakabilirsiniz insanlar köpeklerine de bu ismi çok koyuyolar hoş olmuyo pek

Eymen doruk ---- muhammed seymen
çok güzel isimler
oğullarımın adı ben çift isim koydum cok seviyorum isimlerini

oğlumun adı ahmet efe efeler gerçekten yaramaz oluyor yalnız

rüzgar çınar yusufta güzel isimler

Ben de şu son model isimleri hiç sevmiyorum çok yapmacık bence. Benim en çok beğendiğim isim Yusuf. Yavrunun Yusuf Peygamber gibi güzel ve iffetli olması dileğiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…