Doğuma Hazırlık oğluma isim bulmada yardımcı olurmusunuz??

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

bsrgms

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2011
248
0
66
Antalya
haziranda doğumum var ve biz isim konusunda sıkıntı cekiyoruz yardımınızı bekliyoruz... yahya isminin yanına 2. isim düşünüyoruz hem ikisinin uyumu ve manası güzel isim söylermisniz??bekliyorummmm:emir_bebek::emir_bebek:

Hayırlı doğumlar canım.sana sevdiğim isimleri yazayım
Ömer
Eymen
Yasir
Kerim
Ahmet

Canım Allah sağlıklı ve kolay doğum nasip etsin... ben de çok sevdiğim erkek isimlerini yazayım...

POYRAZ
TOPRAK
KAYRA
ÖMER
EYMEN
DORUK
EFE

efe dedim de yahya efe nasıl olur ki :) nacizane fikir tabii... Allah bebişini kucuşuna sağlıkla versin inşallah...
Sevgiler...

tesekkür ederim eymen ismini düşüneceğiz :DD yahya bera nasıl acaba??:nazar::nazar:

canım "bera" mı yoksa "berat" mı... eğer bera ise ilk kez duyuyorum ve anlamı hakkında bir fikrim yok... ama berat güzel isim... Yahya'nın yanında da pek hoş durmuş... Yahya Berat...

yok bera ismi beranın manası:1. Fazilet. 2. Seçkin olma vasfı. 3. Olgunluk. el-Bera' b. Azib: Ashabdandır. (Küfe-691). Bedir gazası dışında bütün savaşlara katıldı. Rey ve Kazvin'i fethetti. Kufe'de vefat etti anlamında ve cok beğendim nasıl acaba:D

Bence uyumundan çok sizin içinize sinmesi önemli ben oğlumun ismini eşimin isteği üzerine umut verecektim sonra eşim sen ne istersen öyle olsun dedi isim mevzusu bıraz uzun surmustu bızde :32: Sonra herkes bebege umut dıyor ben gıttım hocaya ezanını okudu adı ne dedi tahsin ömer diyiverdim :34: çünkü hep çok güzel gelmiştir bu isim bana güzel ve asil tahsinde babamın ismiydi ve hiç aklımda yoktu uyumdan önce içine sinen ismi ver bebeğine bence

bera ismini daha cinsiyeti belli olmadan buldum ve oğlum olursa inş. bera koyarım demiştim yahya kayıpederimin ismi eşim anne baba ismi koymada taraftar deil ama ben koyalım dedim uyumlu geldi banada hayırlısı bakalım ama 2. isme halen acığız :d

demek isim Bera... hiç duyulmamış, söylenişi çok güzel, anlamına zaten diyecek yokmuş... Yahya'ya da uyumlu :) bence sen bu ismi düşünebilirsin canım...

ya benimde oglusum olucak ve isim konusunda cok kararsızım hep fikir degiştiriyorum

Back
X