Doğuma Hazırlık Oğluma isim kafa karışıklığı ?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Pirayeeeee

..
Kayıtlı Üye
15 Mart 2012
1.297
3.424
358
33. Haftama girdim ve isim bulamıyoruz bir türlü.
Çevreden gelen bunaltıcı dayatmalarda bi yandan.
Özellikle eşim ailesi tarafından yok çift isim olsun daha iyi yok dini bi isim olsun anne babanın görevi çok büyük vs vs.
Bu zamana kadar bir sürü ismi düşünüp bir türlü eşimle ortak noktada bulusamadık.
En son dünden beri benim içime Bora ismi sinmeye basladı.

Şimdi gelebilecek tepkiler belli dini bi isim değil vs. Sıkıldım artık.

Bora : yağmur getiren şiddetli rüzgar..

Siz ne düşünüyorsunuz bu isim konusunda Bora ismi güzel mi sizce doğuma çok az kaldı hala bulamadım.

bora ismini ben begeniyorum. hem modern,hem anlami guzel,soylendiginde bir kerede anlasilir. hem de şu an cok yaygin bir isim degil. yaygin olmamasina karşın demode bir isim de degil. bence guzel. sizin içinize sinmesi önemli. Batu ismini de begenirim ben.

Modern isim : yağız, buğra
Geleneksel : Fırat,barış
Dini : Araf , taha, Ali , burak

Günaydın, bence Bora çok çok güzel bir isim. Kulağa hitabı da gayet güzel ve modern.. Hem en önemlisi içinize sinmesi. Seslenin birkaç kere bebisinize, hoşunuza gidiyorsa Bora olsun. (ben beğendim:)

Bora ismi kaba ve anlami cok da ic açici degil.. Ama icinize sinmisse hic dusunmeyin bile..
Arda Eralp Alperen Can aklima gelen sevdigim isimler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…