Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doğuma HazırlıkOğluma isim karar veremiyorum? Lütfen yardımcı olun...
Soyismimiz Eren. İlk oğlumun ismi Yunus Emre. Şimdi 2. oğlum olacak ve ismi ne olacak hiçbir fikrim yok. Benim düşündüğüm birkaç isim var, ankette oylarsanız sevinirim. Anket harici isimlere de kapalı değilim. Fikirleriniz benim için önemli...
Benim de ocağın 7sinde eğer bu günlerde doğmazsa Allahın izniyle doğacak kız olsaydı ben koycaktım erkeği eşim eşim sirac ismini koydu şimdiden oğlumuza anlamı peygamberimize nur saçan anlamında söylenilen isim.Herkez cok tepki veriyor ama ben ve eşim şimdiden ismiyle seviyoruz :)
Soyismimiz Eren. İlk oğlumun ismi Yunus Emre. Şimdi 2. oğlum olacak ve ismi ne olacak hiçbir fikrim yok. Benim düşündüğüm birkaç isim var, ankette oylarsanız sevinirim. Anket harici isimlere de kapalı değilim. Fikirleriniz benim için önemli...
ben yarın bebeğimin cinsiyetini öğrenicem inşallah ama erkek olursa ETKA olucak bu isme de herkes tepki veriyor tuhaf buluyorlar ama benim içime çok sindi
ben yarın bebeğimin cinsiyetini öğrenicem inşallah ama erkek olursa ETKA olucak bu isme de herkes tepki veriyor tuhaf buluyorlar ama benim içime çok sindi