Doğuma Hazırlık Oğluma isim karar veremiyorum? Lütfen yardımcı olun...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Oğluma isim

• Onur

OY: 2 4,0%
  • Utku

OY: 15 30,0%
  • Berkay

OY: 7 14,0%
  • Mehmet

OY: 7 14,0%
  • Furkan

OY: 5 10,0%
  • Erdem

OY: 6 12,0%
  • Umut

OY: 4 8,0%
  • Eray

OY: 4 8,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .

kemre

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2012
656
0
46
Soyismimiz Eren. İlk oğlumun ismi Yunus Emre. Şimdi 2. oğlum olacak ve ismi ne olacak hiçbir fikrim yok. Benim düşündüğüm birkaç isim var, ankette oylarsanız sevinirim. Anket harici isimlere de kapalı değilim. Fikirleriniz benim için önemli...

Berkay ve Erdem'i beğendim en çok.Berkay'ı oyladım.Önerim Tunç ya da Tunca.

Tunca tunç gibi , tunç gibi sağlam demek .Aynı zamanda Meriç nehrinin bir kolu.Tunç Eren , Tunca Eren :)

Seçtiğiniz isimlerden..

Utku söylemesi zor.

Furkan lar hep yaramaz oluyor.

Berkay lar böyle bir havalarda oluyor.

(isimin kişiliğe yansıdığına çok inanırım)

Umut güzel isim..

Ama soyadınız da Eren ise Erdem i tercih etmeniz çok doğru olur.

'' Erdem Eren '' söylenildiğinde gerçekten asil bir havası var. :42:

Berkay ve Erdem'i beğendim en çok.Berkay'ı oyladım.Önerim Tunç ya da Tunca.

Tunca tunç gibi , tunç gibi sağlam demek .Aynı zamanda Meriç nehrinin bir kolu.Tunç Eren , Tunca Eren :)

Seçtiğiniz isimlerden..

Utku söylemesi zor.

Furkan lar hep yaramaz oluyor.

Berkay lar böyle bir havalarda oluyor.

(isimin kişiliğe yansıdığına çok inanırım)

Umut güzel isim..

Ama soyadınız da Eren ise Erdem i tercih etmeniz çok doğru olur.

'' Erdem Eren '' söylenildiğinde gerçekten asil bir havası var. :42:

erdem ve onur'u beğendim ben. güzel isimler

erdem ve berkay.................

Çok teşekkür ederim arkadaşlar. Daha doğuma var. İnşallah hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde doğar da ona bir isim vermek nasip olur.

Benim de ocağın 7sinde eğer bu günlerde doğmazsa Allahın izniyle doğacak kız olsaydı ben koycaktım erkeği eşim eşim sirac ismini koydu şimdiden oğlumuza anlamı peygamberimize nur saçan anlamında söylenilen isim.Herkez cok tepki veriyor ama ben ve eşim şimdiden ismiyle seviyoruz :)

Soyismimiz Eren. İlk oğlumun ismi Yunus Emre. Şimdi 2. oğlum olacak ve ismi ne olacak hiçbir fikrim yok. Benim düşündüğüm birkaç isim var, ankette oylarsanız sevinirim. Anket harici isimlere de kapalı değilim. Fikirleriniz benim için önemli...

ben yarın bebeğimin cinsiyetini öğrenicem inşallah ama erkek olursa ETKA olucak bu isme de herkes tepki veriyor tuhaf buluyorlar ama benim içime çok sindi

Back
X