İsim konusunda kararsız kalan anne babalardan biri de ben ve eşim :) Bir türlü netleştiremiyoruz. 30. haftayım. Modern ve anlamlı bir isim olsun istiyoruz. Ama karar veremiyoruz. Ben aklımızdan geçenleri yazayım ama önerilerinize açığım. Şimdiden teşekkür ederim.
Demir olursa aslında Ali Demir'den yanayım. Uras eşimin kuzeninin oğlunun adı çok yakın o yüzden aslında hiç düşünemedik. Ares'te çok sevdiğim isimlerdendi aslında ama kötülük çağrışımı yapıyor diye mitolojiden vazgeçtim
Demir olursa aslında Ali Demir'den yanayım. Uras eşimin kuzeninin oğlunun adı çok yakın o yüzden aslında hiç düşünemedik. Ares'te çok sevdiğim isimlerdendi aslında ama kötülük çağrışımı yapıyor diye mitolojiden vazgeçtim
Eşim de illa iki isimden yana ama iki isimden de zaten teki kullanılmaz mı? Yani benim tek o yüzden bilemiyorum iki isme gerek var mı diye. Ne zormuş bu isim seçme olayı
Çınar çok yakışıyor erkek çocuğuna. Yeğenimin adı da Çınar. Onun dışında Efe ya da Ege de olabilir. Ben kısacık isimleri çok seviyorum benim ki biraz uzun diye herhalde
Nehir ismi. Bu şekilde soyleyebilirsin. Bize kimse dalga geçmedi ki ne munasebet hatta Cennet le ilgili bi anlami bile varmış biri demişti. Ben nehir ismi diyorum olup bitiyo. Herkes çok begeniyor