Doğuma Hazırlık Oğluma isim seçeneklerini oylar mısınız kızlar?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Hangisi en güzel

• Mete

OY: 14 7,9%
  • Rüzgar

OY: 38 21,3%
  • Aras

OY: 20 11,2%
  • Kerem

OY: 29 16,3%
  • Sinan

OY: 2 1,1%
  • Tuna

OY: 12 6,7%
  • Semih

OY: 5 2,8%
  • Mert

OY: 16 9,0%
  • Eymen

OY: 25 14,0%
  • Selim

OY: 4 2,2%
  • Enes

OY: 13 7,3%
  • Aziz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    178

TUYA

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2010
2.117
8
116
bi türlü karar veremedim yardımcı olursanız sevinirimm

Ben Mert i işaretledim. Kuzenimin adıdır Mert. kardeşim gibi. kendisini çok sevdiğim için isimde hoşuma gidiyor

Sağlıkla büyütün inşallah

burdaki bazı isimler çok klasık geldi bana enes ,mert gibi.. ama bazı isimler de ne kadar klasık olursa olsun popüleritesinden bişey kaybetmiyor bence kerem , semih gibi.. benım oyum kerem e ve aras a gitti.
bizim favori isimlerimiz ise uras, ayaz ve demir.

bu arada mete de buaralar hoşuma gitmeye başladı anlamını biliyor musun

rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin....
mert eymen i ikisini birden kullanabilisin.........

yakın gidio oylamalar ama eymen hep biras daha önde. eymen isminde yumuşak g mi var die soranlar oluor yahu

eşimin dediği isimlerde var sinan, selim, semih:) semih yeğenim var ama:) onu eledik biz.. düşünüyoruz ama başka daha...

sinan ı mimar sinandan dolayı aklımıza gelmişti ama anlamı da pek içime sinmiyor:44:
sinan; (arapça) erkek ismi - mızrak, süngü vb. silahların sivri ucu.
ha evet doru ben de araştırmıştım.anlamsız isimler koymamak lazım. söylenişi güsel ama. aziz in anlamı güsel ama kimse oy vermemiş ona
benimde oyum tuna ya
hatta yiğenime koyduk
Allah analı babalı büyütsün cnm. güsel isim

Tuya cım inşallah sağlıklı,hayırlı bi evlat olur..
biz eşimle Kerem ismini koymaya karar verdiğimiz için Kerem'i işaretledim.. isim koymak çok zor gerçekten..insanın hayatı boyunca kullanıcağı bişey ve ona söz hakkı bile tanıyamadan konduğu için büyük bi yük aslında...bir de isimlerin kişinin karakterini de etkilediğini düşünüyorum o yüzden inşallah güzel,hayırlı bir isim bulabilirsiniz

evet ya aynen. erkek ismi bulmak daha zormuş. hayatı boyunca kullanacağı anlammlı bişi olsun istiyoruz umarım hayırlısıyla bulurus. seninki de kerem ismiyle hayırlısıyla büyür inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…