Doğuma Hazırlık Oğluma isim seçeneklerini oylar mısınız kızlar?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Hangisi en güzel

• Mete

OY: 14 7,9%
  • Rüzgar

OY: 38 21,3%
  • Aras

OY: 20 11,2%
  • Kerem

OY: 29 16,3%
  • Sinan

OY: 2 1,1%
  • Tuna

OY: 12 6,7%
  • Semih

OY: 5 2,8%
  • Mert

OY: 16 9,0%
  • Eymen

OY: 25 14,0%
  • Selim

OY: 4 2,2%
  • Enes

OY: 13 7,3%
  • Aziz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    178
tuya cım benim oğlumun adı da eymen olacak inşallah o yüzden eymene oy verdim.. hem anlamı hem de söylenişi çok güzel bir isim bence....

canım benim oğlumun adı allah nasi ederse mert olacak o yuzden ona oy verdim ama ruzgar ve aras isminide begeniyorum

canım sende o kadar güzel isimler seçmişsin ki oylamakta zorlandım
hepside çok beğendim erkek isimleridir.
Allah bağışlasın inşallah
Keremi oyladım bu arada :)

Son düzenleme:
bende rüzgara oy verdim.Oğlum olsaydı adını rüzgar koyucaktım çok güzel bir isim bence:)

canım benim oğlumun adı allah nasi ederse mert olacak o yuzden ona oy verdim ama ruzgar ve aras isminide begeniyorum

kerem bence çok güzel..

Tuyacım, ben de Mert adını seçtim :))) Ama Selim ve Tuna isimlerini de beğenirim

canım sende o kadar güzel isimler seçmişsin ki oylamakta zorlandım
hepside çok beğendim erkek isimleridir.
Allah bağışlasın inşallah
Keremi oyladım bu arada :)

bende rüzgara oy verdim.Oğlum olsaydı adını rüzgar koyucaktım çok güzel bir isim bence:)

canlarım çok tşk ederim fikirleriniz için. valla hergün fikir değiştiriorum. burdan oylarınıza yazdıklarınıza bakıorum karar vermek için Allah ım sağlıkla doğmasını nasi p eder inş

Rüzgaaar çok güzel bi isim çok tatlı bir bebişi var eşimin arkadaşının eşimde sürekli rüzgar koyucam bebeğimiz olursa diyor

enes hic begenmedigim bi isim
tuna 30-45 yas arasinda türk sanat müzigi söyliyen bi adamin ismi gibi :)
aziz dedemin ismi :/
sinan cok var
eymen seymen teymen bilmiyorum

Bence Kerem cok tatli bi isim :)

Rüzgar olmalı yeni nesil yeni isim :) Çok klas bir isim bence ileride bebek de bu isimler arasında bunu beyenir bence.. Allah hayırlısını naship etsin..

Rüzgaaar çok güzel bi isim çok tatlı bir bebişi var eşimin arkadaşının eşimde sürekli rüzgar koyucam bebeğimiz olursa diyor

ben de çok beğeniordum o ismi şimdi çok seçici olduğum için karar veremiorum.

enes hic begenmedigim bi isim
tuna 30-45 yas arasinda türk sanat müzigi söyliyen bi adamin ismi gibi :)
aziz dedemin ismi :/
sinan cok var
eymen seymen teymen bilmiyorum

Bence Kerem cok tatli bi isim :)

aziz in anlamı güsel aslında ama hiç kimse oy vermemiş:)
enes i de sahabe ismi ve sade bi isim die beğendim aslında ama çok beğenen pek çıkmadı
tşkler yorumlar için

Rüzgar olmalı yeni nesil yeni isim :) Çok klas bir isim bence ileride bebek de bu isimler arasında bunu beyenir bence.. Allah hayırlısını naship etsin..

türkçe karakter var die düşündüm rüzgar ın bilmiorum of ne zormuş. tşkler kızlarrr

ben enes e oy verdim oğlum için düşündüğüm iki isimden biriydi. ben düşündüğüm iki isimi de koyamadım. yakın arkadasım oğlunun adını enes koyduğu için vazgeçtim. düşündüğüm diğer isimde erşan dı anlamı yiğitliğiyle ün salmış erkekmiş. hem farklı bır isim hem de anlamı güzel geldi bana. bu isimdende eşimin akrabalarının muhtemelen düzgün soyleyemeyecekleri için vazgeçtim.

Son düzenleme:

ne koydun peki canım

ne koydun peki canım

düşündüğüm isimlerle çok alakasız oldu ama hasan koydum oğlumun adını.aslında kız olursa ben ahsen koyacaktım, erkek olursada babası koyacaktı ismini ama ben dayanamadım tabı erkek olacağını öğrenince ileride ki kız kardesiyle uyumlu bir isim olsun dedim hasan koydum.bu arada hasan ve ahsen isimlerinin kelime manaları aynı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…