Doğuma Hazırlık Oğluma isim... Sizce hangisi ????

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

La_Rin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2011
7
0
36
İzmir
Kızlar merhabalar... Allah kısmet ederse, bir oğlum olacak, şu an 20 haftalık hamileyim. Oğlumuzun ismi konusunda 4 isim arasında kararsız kaldık.

-AYAZ (Aslında ben bu ismi çok beğeniyorum; ama soğuk bir çocuk olabilir diyorlar )

-ÇINAR

-TUNA (Benim kızlık soyadım olduğu için, bu isim üzerinde çok duruyoruz)

-POYRAZ

Sizce bizim minik yakışıklının ismi hangisi olmalı?

Allah nasip ederse benimde oğlum olacak ve adı da AYAZ olacak inşallah.Birincisi Ayaz'ın bir anlamıda aydınlık,ışık demek.Ben bu anlamını düşünüyorum.İkincisi banada soğuk olacak diyorlar ama bende soğuk değil cool bir erkek olacak diyorum:)))

:))heheh. evet bence de cool olur Çok beğeniyorum Ayaz ismini. Bakalım biz hangisinde karar vereceğiz :) Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin...

diziden dolayı bir çınar modasıdır gidiyor, hadi bakalım bu ara herkesin oğlunun ismi çınar olacak sanırım

ama güzel isim

poyraz daha güzel geldi düşününce. erkeğe uygun sert bir isim
çınar güzel de ç harfi kadınsılaştırıyor ismi

Hmm... Cinar guzel evet ama Tunada guzel... Bebegini gordugun anda ona yakisan ism hemen aklina gelecek

Tuna da çok hoş Çınar ismi de .) Ayaz ismini pek sevmyrum .. Allah analı babalı büyütsün

Tuna da çok hoş Çınar ismi de .) Ayaz ismini pek sevmyrum .. Allah analı babalı büyütsün

karar verme aşamasında dışarıdan bakan gözlerin de fikrini almak güzel.. o yüzden, yorumlarınıza çok tşk ederimmm :)

en yakışanı sen bulmalısın bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…