Doğuma Hazırlık Oğluma isim... Sizce hangisi ????

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ayaz ayaz ayaz en en en sevdiğim isim bayılıyorum bu isme ):)::).

Canım benimde 7 aylık bir oğlum var ismi poyraz efe poyrazı ben koydım efeyi babası (zaten ismiyle geldi doğduğu gün memleketi bir poyraz estiki sorma) ama ben yıllardır çınar olsun istemişimdir eşim mızırdandığı için poyraz koydum ama çınar çok güzel bir isim.Allah sağlıklı sıhatli kucagınıza almayı nasip etsin inşallah

Çevremdeki herkes bu aralar çınar koy diyor bana. Kayra dan sonra Çınar furyası başlamış. Bizde 26. haftamızdayız. Tuna koyacağız.

benimde 3 yaşında bir oğlum var ismi poyraz önceleri eşime poyraz efe olsun ismi demiştim ama soy adımız uzun okunması zor olur diye vazgeçmiştik:)ve oğlum doğduğu gün kar ve fırtına vardı gerçektende poyrazlar adı gibi oluyo sanırım:))oğlum çok hareketli ve yerinde durmayan bir çocukk senin ki daha ufak ama büyüdükçe oğlum gibi olmaz umarım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…