Doğuma Hazırlık Ogluma isim sizce hangisi?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Ogluma isim sizce hangisi?

• Ankete Katılan
    51

Ceylan8890

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2014
136
19
68
Kizlar karasiz kaldım anketimi cevaplarsaniz cok sevinirim. Evren, Ege , Mete , Barış sizce hangisi? Cevaplari beklyiyorum.simdiden cok tesekkurler.

Ben kendi oglum icin Ege yi dusunuyorum Ege dedim o yuzden

Evett kizlar yardim edinn artik karar vermemiz gerek edimle anmeti takip ediyoruz buna gore karar verecegiz bize kalsa bir turlu karar veremeyecegiz..

barış ile mete arasında gidip geldim. mete paşamın adı o yüzden mete dedim.

EVREN İSMİNİ ELEDİM KAFAMDA.:) EGE METE BARIŞ ÜÇÜ ÇOK YAKIN OYLAR:) BAKALIM HANGİSİ OLACAK.:))

EVREN İSMİNİ ELEDİM KAFAMDA.:) EGE METE BARIŞ ÜÇÜ ÇOK YAKIN OYLAR:) BAKALIM HANGİSİ OLACAK.:))
Ben de oğlum için Emir ve Mete îsmini düşünüyodum son günlerde. Emir olucak heralde bizim ama sizin seçtiğiniz isimler arasında en güzeli tabiki Mete.

Cnm aile tarzınız da önemli bence :) bir de soyadıyla uyumu söylenirken, kardeş varsa onunla uyumu gibi .. ama seçtiğin isimler güzel zaten :) ben de oğlum olursa Emir,Mete ya da Çağan diye düşünüyorum..

Önelikle yırumun için tşk ederim canım. Soy ismimizle hepsi uyuyor. Kardeş yok ilk olacak inşallah. Sanırım o yüzden bu kadar zorlandık.eşim ege ben mete veya barış arasındayım. Ege ismi biraz büyüdüğünde çok mu çocuksu olur acaba. O yüzden kararsızım. Mete veya barış sanki daha olgun bir isim gibi. Yanlış mı düşünüyorum.

Önelikle yırumun için tşk ederim canım. Soy ismimizle hepsi uyuyor. Kardeş yok ilk olacak inşallah. Sanırım o yüzden bu kadar zorlandık.eşim ege ben mete veya barış arasındayım. Ege ismi biraz büyüdüğünde çok mu çocuksu olur acaba. O yüzden kararsızım. Mete veya barış sanki daha olgun bir isim gibi. Yanlış mı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…