Doğuma Hazırlık Oğluma isim

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Aliye yakınım. İbrahimde güzel. Ama ikili dizilimlerde karar veremedim.
Bende muhammet emir koyacağım.

Arkadaşlar oğluma isimde kararsız kaldık, anket yapıyorum..
Ali Eşref,
İbrahim Ethem, hangisi sizce?

Ethem zaten başlı başına ağır bir isim nitekim ibrahim de öyle,isimlerinde bir kişinin yaşamını etkilediğine tamamiyle inanan bir insanım kendi fikrimce İki seçenekte çok ağır . Hanı illa ali eşref ibrahim ethem isimlerinden birini seçip yanına isim arıyorsan daha da yumuşatmanı öneririm çünkü bir isim cidden bireyin kişiliğini yaşamını etkiliyor.

İbrahim ismini tek başına çok beğeniyorum.
Yanına başka isim geldiğinde o kadar beğenmiyorum.
Sağlıcakla kavuşun bebeğinizle...

Cocuk heo bebekmi kalicak sanki yok o ne oyle dede ismi falan. Ne yani Berkcanda dede ismi degil ozaman. Ismin yasimi olur. Ben simdiki yeni postmodrrn isimleri pek seymiyorun cogunun telafuzu zor. Ama aile icinden isim konmasina karsiyim. Niye ailedeki tek pamuk_helva ben olmiyim. Bana babaannemin adi koysalarmis hic hosuma gitmezdi.
Evet canım ben de İbrahim Ethem koydum zaten

Rabbim hayırlı şekilde büyütmeyi nasip etsin inşallah evet benim ilk olacak hayırlısı ile

İbrahim Ethem bence, çok başarılı bir doktor ismidir aynı zamanda tanıdığım. İlaç firması adıdır da. :):)
Daha karizmatik geldi bana.
Oğlum şu an 2,5 yaşında ve ismi İbrahim Ethem Çok teşekkür ederim gecikmeli de olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…