Bu aslında modern görüşlülükte değil, modern olma çabasıTanımam etmem sizi ama içimden geldi "Cansın Can..!! ♥ Aynı görüşte yim hetten püften abidik gubidik isimler koyuyorlar şimdiki moderen kafalılar
Amin inşallah teşekkür ederimSadece ali veya sadece ibrahim bence :) allah sağlıkla doğurmayı nasip etsin
Arkadaşlar oğluma isimde kararsız kaldık, anket yapıyorum..
Ali Eşref,
İbrahim Ethem, hangisi sizce?
İki isimde pek hoş değil açıkçası. Boşverin ölmüş gitmiş insanların ismini daha güzel ve anlamlı isimler var.Arkadaşlar oğluma isimde kararsız kaldık, anket yapıyorum..
Ali Eşref,
Ali Eşref diyorum. İbrahim Ethem de güzel de biraz uzun gibi. Hayırlısıyla doğsun büyüsün İnşAllahArkadaşlar oğluma isimde kararsız kaldık, anket yapıyorum..
Ali Eşref,
İbrahim Ethem bence, çok başarılı bir doktor ismidir aynı zamanda tanıdığım. İlaç firması adıdır da. :):)Arkadaşlar oğluma isimde kararsız kaldık, anket yapıyorum..
Ali Eşref,
Evet canım ben de İbrahim Ethem koydum zatenİbrahim Ethem bence, çok başarılı bir doktor ismidir aynı zamanda tanıdığım. İlaç firması adıdır da. :):)
Daha karizmatik geldi bana.
Evet canım ben de İbrahim Ethem koydum zaten
benim oğlum kucağımda şimdi, 8haziranda dünyaya geldi, Rabbim sizede kolay doğumlar nasib eylesin inşaallah, İlk doğum mu sizin?Bence
İbrahim Ethem daha güzelkaç haftalıksınız benimde nasip olursa oğlum olacak 25+5deyiz
Kardeş kesinlikle iyi bir hekim bulun benim başima gelmedik kalmadı, Allahım kimseye yaşatmasnRabbim hayırlı şekilde büyütmeyi nasip etsin inşallahevet benim ilk olacak hayırlısı ile
Kardeş kesinlikle iyi bir hekim bulun benim başima gelmedik kalmadı, Allahım kimseye yaşatmasn
Oğlum şu an 2,5 yaşında ve ismi İbrahim Ethem Çok teşekkür ederim gecikmeli de olsaİbrahim Ethem bence, çok başarılı bir doktor ismidir aynı zamanda tanıdığım. İlaç firması adıdır da. :):)
Daha karizmatik geldi bana.
Sadece Ali yada İbrahim bence. Çift isim olarak uyumlu olmamışArkadaşlar oğluma isimde kararsız kaldık, anket yapıyorum..
Ali Eşref,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?