Bi öğrencimden mert salih adını duydum ama benim oğlum muhammed yusuf aslında yusuf bedir koyacaktım babası öyle istedi.Çevremde Kerem,Ömer Mete,Ahmet Yasin,Muhammed İkbal,Yunus,Yusuf Cemal isimlerivar.
her ne olursa olsun sağlıklı sıhhatli olsunda hayırlısı ne ise o olsun :) bence eşinide dikkate al bu konuda çünkü asıl karar ikinize ait bakalım o beğenecekmi bu tercihleri demi ama :)
her ne olursa olsun sağlıklı sıhhatli olsunda hayırlısı ne ise o olsun :) bence eşinide dikkate al bu konuda çünkü asıl karar ikinize ait bakalım o beğenecekmi bu tercihleri demi ama :)
ben parçaları bir araya toplayıp toplu bir şekilde eşime sunuyorum...seçimi en son beraber yaparız tabiki..ama önce benm hamile kalıp isim koleksiyonu yapmam gerek demi ama:))
ben parçaları bir araya toplayıp toplu bir şekilde eşime sunuyorum...seçimi en son beraber yaparız tabiki..ama önce benm hamile kalıp isim koleksiyonu yapmam gerek demi ama:))
tabiki önce hamlie olman gerek ama allah hakkında hayırlısını nasip etsin sen istedikten sonra rabbim mutlaka verir umarım en kısa zamanda dilediğin gibi olur..