Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sakınnnnnnn mert koyma...mertler inanılmaz derecede yaramaz olur:) ozan koy3 ay sonra oğlum dünyaya gelecek ama ben hala isim bulamadım.Fikir verirmisiniz lütfen.Eşim Mert olsun istiyor ama kararsızım ben.
çınar....çok asil ve klass bir isim![]()
senin seçeneklerinin içinde en beğendiğim isim poyraz...evet çok güzel bir isim..birgün oğlum olursa düşünebilirim:))bana görede bulut, toprak, poyraz, isimleri hep ilgimi çekmiştir. tabi senin tercihin :)
bende Çınar ismini çok beğeniyorum.. ama yazışmalarda cinar olarak yazacak(
birde Demir.. bu isimde çok hoşuma gidenlerden
senin seçeneklerinin içinde en beğendiğim isim poyraz...evet çok güzel bir isim..birgün oğlum olursa düşünebilirim:))
hiç böyle düşünmemiştim...cinar olacak..şuanda vazgeçtim bu isimden:)
her ne olursa olsun sağlıklı sıhhatli olsunda hayırlısı ne ise o olsun :) bence eşinide dikkate al bu konuda çünkü asıl karar ikinize ait bakalım o beğenecekmi bu tercihleri demi ama :)
ben parçaları bir araya toplayıp toplu bir şekilde eşime sunuyorum...seçimi en son beraber yaparız tabiki..ama önce benm hamile kalıp isim koleksiyonu yapmam gerek demi ama:))