Oğluma isim

• Konu Sahibi Konu Sahibi ozd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ozd

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2010
37
0
36
İstanbul
3 ay sonra oğlum dünyaya gelecek ama ben hala isim bulamadım.Fikir verirmisiniz lütfen.Eşim Mert olsun istiyor ama kararsızım ben.

Bi öğrencimden mert salih adını duydum ama benim oğlum muhammed yusuf aslında yusuf bedir koyacaktım babası öyle istedi.Çevremde Kerem,Ömer Mete,Ahmet Yasin,Muhammed İkbal,Yunus,Yusuf Cemal isimlerivar.

bende Çınar ismini çok beğeniyorum.. ama yazışmalarda cinar olarak yazacak:((

birde Demir.. bu isimde çok hoşuma gidenlerden

bana görede bulut, toprak, poyraz, isimleri hep ilgimi çekmiştir. tabi senin tercihin :)
senin seçeneklerinin içinde en beğendiğim isim poyraz...evet çok güzel bir isim..birgün oğlum olursa düşünebilirim:))
bende Çınar ismini çok beğeniyorum.. ama yazışmalarda cinar olarak yazacak:((

birde Demir.. bu isimde çok hoşuma gidenlerden

hiç böyle düşünmemiştim...cinar olacak..şuanda vazgeçtim bu isimden:)

senin seçeneklerinin içinde en beğendiğim isim poyraz...evet çok güzel bir isim..birgün oğlum olursa düşünebilirim:))

hiç böyle düşünmemiştim...cinar olacak..şuanda vazgeçtim bu isimden:)

her ne olursa olsun sağlıklı sıhhatli olsunda hayırlısı ne ise o olsun :) bence eşinide dikkate al bu konuda çünkü asıl karar ikinize ait bakalım o beğenecekmi bu tercihleri demi ama :)

her ne olursa olsun sağlıklı sıhhatli olsunda hayırlısı ne ise o olsun :) bence eşinide dikkate al bu konuda çünkü asıl karar ikinize ait bakalım o beğenecekmi bu tercihleri demi ama :)

ben parçaları bir araya toplayıp toplu bir şekilde eşime sunuyorum...seçimi en son beraber yaparız tabiki..ama önce benm hamile kalıp isim koleksiyonu yapmam gerek demi ama:))

ben parçaları bir araya toplayıp toplu bir şekilde eşime sunuyorum...seçimi en son beraber yaparız tabiki..ama önce benm hamile kalıp isim koleksiyonu yapmam gerek demi ama:))

tabiki önce hamlie olman gerek ama allah hakkında hayırlısını nasip etsin sen istedikten sonra rabbim mutlaka verir umarım en kısa zamanda dilediğin gibi olur..

BATIN allahın isimlerinden ve anlamı aklın iyilikleriyle örtülü :D benim hosuma gidiyor bide eren kerem yiğit....

Back
X