Oğluma kardeş yapmalı mıyım ??

Elbette yapın. Tek çocuk nu olur sapsız üzüm gibi. Hem doğacak bebek evliliğinizi de kurtaracak (!)

Ben anlamadim evliliginiz iyi mi kotu mu gidiyor. Bosanacaksaniz neden cocugun buyumesini bekliyorsunuz?

Ben de ikinciye hamileyim ama "çocuğa kardeş" diye cikmadim yola. Ben çocuk istediğim için yapiyorum. Cocuk yapma isi zaten bencilce bir düşüncedir. Kendimizi düşündüğümüz için çocuk yapariz. Yoksa boyle dünyaya çocuk getirilir mi yahu? Bir de minnos kiliflar bulmaya kalkariz "ben düşünmüyordum ama kardessiz kalmasin"dedim Tabi tabi çok fedakariz.

Şöyle söyleyeyim, tatil olayı sizi yanıltmasın. Çünkü tatilde eşler birbirlerinin duygularına dikkat eder. Yani daha iyi anlaşmanız normaldir. Ama eve dönüldüğünde yine sıkıntılar başlar. Boşanma olayı hortlayabilir yine. Hala evlilik tam rayına oturmamış, ben çocuk önermem şu an.

Ben de bu tarz konularda aynı hisse kapılıyorum o ilk çocuğun kardeşi değil aynı nitelikte bir başka çocuk

Tv de bir program izlemiştim çocuğunuz dondurma isteyince amıyorsunuz ama kardeş isteyince diğer şartlara bakmadan yapıyorsunuz diye

Tek çocuğum tek çocuk annesiyim yalnız olmak kötü bir şey değil

eşin boşanmak için çocuğun büyümesini bekliyorum demiş, sen daha çocuk peşindesin. evliliği çocuk kurtarmaz. bu akılları genelde eskiler verir, sonrada yapmasaydın derler.

Ben de bu,çocuğu tek bırakma düşüncesini anlamıyorum.Sanki herkesin birlikte yaşlanıp birlikte öleceği garantisi var.Sanki her kardeş can ciğer kuzu sarması bir arada koloni şeklinde yaşıyor.Yolunda gitmeyen bir evlilik varsa,bir çocuk daha getirmek dünyaya ne kadar doğru

Hayır yapma, ille istiyorsan 2.eşinden çocuk yaparsın

Şu kardeş işini çok abartıyo insanlar kanlı bıçaklı kardeş çok olduğu gibi kardeşten yakın dostlar da var hayatta
Bu kardeş konusu beni benden alıyor
Kızımın öğretmeni bile bana kardeş yap dedi . duşunun bu durumu

Bir anlık öfke ile siz nasıl aklınızdan geçen boşanmayı söylüyorsanız,oda aynı tepki ile kendine yediremeyip çocuğumun büyümesini bekliyorum merak etme demiş.
Tabi önceki konularınızı bilemem ama, bukadar hayatınız düzelmişken BOŞANMA kelimesini tekrar ağzınıza alıp huzur kaçırmanız hatalı bir davranış olmuş...

çocuk için çocuk yapılmaz,sağlıklı mutlu bir evlilik varsa,karı koca bir bebek sahibi daha olmak isterse yapılır.

Konuşmadan nasıl çocuk yapacaksınız? Benim beynim yandı. Yüzünüzü çevirip hiç söz söylemeden otomatik olarak sevişmeye devam mı ediyorsunuz? Bu esnada da korunup artık korunmayalım çocuk yapalım mı diyeceksiniz?

Eşinle böyle bir iletişimin varken , gel gitler yaşıyorken ikinci çocuk hiç uygun bir fikir değil bence.

çocuğu tek bırakmak garip bi mantık bana göre, bana kalırsa birici çocuk için ikinci çocuk yapılmaz kesinlikle, zaten isteniyorsa yapılır, zaten yetişkinle o kardeşlik ilişkileri çocukluktaki gibi olmuyor, yetişkinlikte herkes tek başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…