- 7 Kasım 2013
- 14.758
- 36.006
- 598
Bir de konu başlığı bana çok garip geldi ya.
Oğluma kardeş yapmalı mıyım derken sanki ilki oğlunuz öteki sadece kardeş gibi...Bilemiyorum ama lütfen çocuk yetiştirmeyi basit bir şey olarak görmeyin,bir insan yetiştirmek bu dünyadaki en zor şey olmalı.
3.yü bile yapmalısın kesinlikle
Ben de bu,çocuğu tek bırakma düşüncesini anlamıyorum.Sanki herkesin birlikte yaşlanıp birlikte öleceği garantisi var.Sanki her kardeş can ciğer kuzu sarması bir arada koloni şeklinde yaşıyor.Yolunda gitmeyen bir evlilik varsa,bir çocuk daha getirmek dünyaya ne kadar doğruHerkese merhaba. Sıkıntılı geçen bir evliliğim vardı çok şükür hiçbirşey eskisi gibi değil gittikçe iyi olmaya çalışıyoruz ama yine arada çıkan tartışmalarda ben sinirime hakim olamadım (eskinin birikimi de var tabi) ve beğenmiyorsan boşanalım dedim eşim de zaten çocuığun büyümesini bekliyorum dedi. o günden beri konuşmuyoruz. tartışmadan önce iyi gidiyordutatilden yeni döndük gezdik eğlendik yani bi sıkıntı yoktu. oğlumun tek kalmasını da istemiyorum ama bu söylediği güvensizlik yaşamama sebep oldu. acaba gerçekten böyle bir niyeti var mı ?? varsa bile çocuğumu tek bırakmak ne kadar doğru bana bi akıl verin ne olur ama kırmadan
Bu kardeş konusu beni benden alıyorHayır yapma, ille istiyorsan 2.eşinden çocuk yaparsın
Şu kardeş işini çok abartıyo insanlar kanlı bıçaklı kardeş çok olduğu gibi kardeşten yakın dostlar da var hayatta
daha nelerBu kardeş konusu beni benden alıyor
Kızımın öğretmeni bile bana kardeş yap dedi . duşunun bu durumu
Cidden herkeste bir kardeş yap. hemen ısmarlayayım demek istiyorumdaha neler
Cidden herkeste bir kardeş yap. hemen ısmarlayayım demek istiyorum
Ne yiyip içiyorsunuz gerçekten merak konusu.
Herkese merhaba. Sıkıntılı geçen bir evliliğim vardı çok şükür hiçbirşey eskisi gibi değil gittikçe iyi olmaya çalışıyoruz ama yine arada çıkan tartışmalarda ben sinirime hakim olamadım (eskinin birikimi de var tabi) ve beğenmiyorsan boşanalım dedim eşim de zaten çocuığun büyümesini bekliyorum dedi. o günden beri konuşmuyoruz. tartışmadan önce iyi gidiyordutatilden yeni döndük gezdik eğlendik yani bi sıkıntı yoktu. oğlumun tek kalmasını da istemiyorum ama bu söylediği güvensizlik yaşamama sebep oldu. acaba gerçekten böyle bir niyeti var mı ?? varsa bile çocuğumu tek bırakmak ne kadar doğru bana bi akıl verin ne olur ama kırmadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?