- Konu Sahibi sxuxtlxux gayfe
-
ya yanlış anlama ama
bir psikologa götürsen çocugu
kakasını tutması,arabayı kırdırması falan..
ne bilim ya
tamam çocuk yaramaz olur,hırçın olur ama
bunlar biraz dozu aşmış gibi..benneyaptımki
yanlış anlama ne olura.s.
bende öyle düşünüyorum.ma çevremdekiler öyle kararlı ki.kesin kardeşi olsun bu çocuk uslanacak diyorlar...
ben bu fikrin hiç te mantıklı değil....daha çok küçük kıskanacak ve daha da hırcın olucak...
hamileyken nasıl dayanacaksın 9 ay. doğum yapınca 3,5 yaşına gelecek bezi bırakacak kreşe başlatıcam diyosun tam rahatlıyacakken bir bebek daha doğum sonrası sıkıntılar yine yeni yeniden çok ağır gelir.
sanki benim oğlumu anlatıyorsun,benimki 19 aylık ama bana kök söktürüyor babası şuan askerde onun hırçınlığıda var fazla bir yerede çıkartamıyorum...senin dediğin gibi olmadık şeylerle oynamak istiyor pirizler kablolor tencere tava oyuncakları dışında herşeyle bende artık ne yapacağım şaşırdım resim yapıyoruz kitaplara bakıyoruz yani hoşuna gidecek şeyler yapıyorum ama o herdakika onunla ilgilenmemi istiyor doğru dürüst yemek bile yiyemiyorum...sinir hastası olacağım bu gidişle...kızdığım zaman daha çok sinirleniyor elindekilerini kafama atıyor...ben özel eğitim öğretmeniyim öğrencilerim beni bu kadar yormuyorlar.bir çocukla baş edemiyorum...eşimde kardeş yapalım diyor....bense hiç düşünmüyorum aynı şeyleri yaşayacak gücüm yok....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?