- 4 Ocak 2018
- 180
- 121
- 33
- Konu Sahibi Berceste060
-
hemen bi isme karar verin, sorana adi bu olacak deyin. alistirin o ismeArkadaslar cocugumuzun cinsiyetini ogrendik. Hastaneden cikar cikmaz es kisisi babasinin ismini soyledi. Sikintili evliligimiz var. Bosanma karari almistim ama bebegi bekliyorum strese girmesin diye. Babasinin ve annesinin isimleri ailede en az 5 er kez konmus. Konmasa da ben istemiyorum. Kabul ettirmek icin yanina da benim babamin ismini de ekleyelim dedi. Cocuguna bari yapma bunu dedim. Sizin taraf senin babanin adini bizim taraf benim babamin adini soyleyecek arada çocuk mu kalsin dedim. Tik yok. Cekisme halinde hep benimle. Ne kendi babami ne de onun babasininkini istemiyorum. Kurbana oraya gidecegiz. Muhtemelen gelene gidene babasinin adi olacagini soyleyecek. Direnecegim ama stresten uyuyamiyorum.
Ben ayrilacagim ama birlikte karar vermedik. O sanki onu hic birakmam cocuk da geliyor diye dusunuyor sanirim. Bosanma kendi kararim. Onlarin ailesi cok kalabalik tum cocuklar babalarinin annelerinin adini koymuslar. Onlara nasil derim diye mi dusunuyor bilmiyorum. Simdilik konuyu kapattim ama icimde kapatmadim. Isim belirledim. Benim de isim koymada hakkim var der de bu ismi inat yuzunden kabul etmez diye bekliyorum.Boşanacaksan hiç kafana takma arkadaşım.
Doğum belgesi sadece anneye verilemiyor mu bunu araştırmalı.
Ben olsam açıkça söylerim,boşanacağım adamın babasının adını koyacaklar belgeyi sadece bana verin diye.
Ben kendi babami da istemiyorum. Bi senin baban bi benim babam. Duyan cekismeye bakar misin der kesin. Çocuğu dusunme degil bu kendi egomuzu tatmin etmek gibi geliyor.Eşim oğlumuzda da öyle düşünüyordu ama bunu bana beraber isim koyduk nüfusa gidince tlefonla söyledi şaşkın..
Dedi ben babamın ismini koyucam..
Dedim sen delirdin mi canım benim biz zaten isim koyduk ona göre tulum yaptırdık kesinlikle olmaz diye bildiğin büyük kavga etmiştik en mutlu günde.. Baştan söylese ona göre ayarlardık bi isim..
Şimdi tekrar gebeyim..
Allah nasip ederse eğer oğlumuz olursa adı belli.
Onun ve benim babamın ismi.. Uyumlu da..
:)
Ama arkadaşa katılıyorum niyetiniz ciddi boşanmaksa ne yüzle adam hala isim koyuyor anlamış değilim..
İsimleri hiç beğenmiyorsanız bu tabi ki sizin en doğal hakkınız..Ben kendi babami da istemiyorum. Bi senin baban bi benim babam. Duyan cekismeye bakar misin der kesin. Çocuğu dusunme degil bu kendi egomuzu tatmin etmek gibi geliyor.
Ben sadece ben koyayim demiyorum. Birlikte koyalim tabi. Ama babasinin adi ailede cok var ve de sevmiyorum ismini. Nurettin Hayrettin gibi bi isim tam demek istemiyorum. Babaminkiyle de yanyana gelince acayip bir isim olacak.Koymuslar zaten herkes ayni ismi koymus kizli erkekli. Nedir bu? Ortaklasa farkli isme raziyim. Onun babasinin yanina baska isim koyarim. Benimkini hic soylemezler biliyorum. Ben de kendi koydugum ismi soylerim cocuga yazik degil mi? Koymuslar yeterli2 isim koyun o halde. Sonuçta adamın da çocuğu. Sadece sizin ya da sadece eşinizin isim koymaya hakkı yok. Adam tek isim koyalım da dememiş. Biraz sakinleşip öyle düşünün.
Ben sadece ben koyayim demiyorum. Birlikte koyalim tabi. Ama babasinin adi ailede cok var ve de sevmiyorum ismini. Nurettin Hayrettin gibi bi isim tam demek istemiyorum. Babaminkiyle de yanyana gelince acayip bir isim olacak.Koymuslar zaten herkes ayni ismi koymus kizli erkekli. Nedir bu? Ortaklasa farkli isme raziyim. Onun babasinin yanina baska isim koyarim. Benimkini hic soylemezler biliyorum. Ben de kendi koydugum ismi soylerim cocuga yazik degil mi? Koymuslar yeterli
Dogdu mu bebek? Ne yaptiniz?bende dedim ismi beraber koycaz bebiş olursa eşime büyüklerden biri koymıcak dedim istemem kp yüzünede direk derim ben 9 ay ben taşıyorum benim içime sinen isim olcak de. eşimde nufüsa ben gitcem ismini ben koycam diye gıcık ediyo bende alt tarafı bi sperm veriyon sanki bütün telif hakları sende diyorum gel 9 ay sen taşı doğur sağlıkcakla ne dersen ne diyorum isim ama bende sevimıyorum büyüklerin isim koymasını tepkinizi verin ayy çocuğa baktıkça onu hatırlarsınız bide boşanma arifesi varsa
Degismez. Babasina bak senin adini koydum demesi lazim. Yediremiyor iyi taniyorum onu.Eşinizin sevmediği bir isim var mi? Belki siz de aynı duruma onu sokarsanız düşüncesi değişir.
Çocuğunuz için sabretmenizi ve yuvanizin dagilmamasini isterim. Alttan alın ve babasının adını koyun derim. Siz direndikce eşiniz daha inatlaşacak. Allah islah eylesin. Rabbim yuvaniza huzur versin inşallah.Arkadaslar cocugumuzun cinsiyetini ogrendik. Hastaneden cikar cikmaz es kisisi babasinin ismini soyledi. Sikintili evliligimiz var. Bosanma karari almistim ama bebegi bekliyorum strese girmesin diye. Babasinin ve annesinin isimleri ailede en az 5 er kez konmus. Konmasa da ben istemiyorum. Kabul ettirmek icin yanina da benim babamin ismini de ekleyelim dedi. Cocuguna bari yapma bunu dedim. Sizin taraf senin babanin adini bizim taraf benim babamin adini soyleyecek arada çocuk mu kalsin dedim. Tik yok. Cekisme halinde hep benimle. Ne kendi babami ne de onun babasininkini istemiyorum. Kurbana oraya gidecegiz. Muhtemelen gelene gidene babasinin adi olacagini soyleyecek. Direnecegim ama stresten uyuyamiyorum.
Benim esimin ve ailesinin yaninda bi degerim yok ki.. keske dediginiz gibi olsaydi..Çocuğunuz için sabretmenizi ve yuvanizin dagilmamasini isterim. Alttan alın ve babasının adını koyun derim. Siz direndikce eşiniz daha inatlaşacak. Allah islah eylesin. Rabbim yuvaniza huzur versin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?