- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
- 248
- Konu Sahibi gazeldustubaglara
-
slm kızlar...
3 yaşını doldurmuş bir oğlum var, ilk kez bebekken bronşit olmuştu, birde geçen ağustos ayında tekrar bronşit oldu...
ve şuan eylül ayındayız, dün sabah grip sebebiyle doktora götürdüm, ve bronşite çevirebilir dedi doktor...
üşütmek bir yana, gözümden sakınıyorum resmen..doğru düzgün dışarı bile çıkmıyoruz, evimizde öyle sıcak soğuk dengesi bozuk bir ev değil, terleyip de üşütmesini gerektirecek bir durum yok evde..gayet ferahtır....
hemşire olan bir yakınım, iminoloji bölümüne götürün ve alerji testi yaptırın demişti, doktora söyledim, önce gerek yok demişti, şimdi bu ayda tekrarlayınca tamam yaptıralım dedi, hastanede hemen kan alındı ve bugün sonuçları aldık, 149 yazıyor kağıtta...
alerjisi yüksek dedi doktor, ve bronşite sebep olurmuş bu durum...yani üşütmekle pek alakası yokmuş anladığım kadarıyla...ama neye alerjisi olduğunu bilmiyoruz henüz, tekrar test yapılıp neye alerjisi olduğu ortaya çıkacak..
bu 149 değer ne kadar yüksek?? bilenler lütfen bi yardımcı olun, çok moralim bozuk...birsürü ilaç verdi doktor, ayrıyeten ventolin ve pulmicort ilaçlarıyla buharlı makineden buhar veriyorum 4 saatte bir....test yapılması için önce bunun atlatılması lazımmış, ondan sonra gidecez test için...
sürekli böyle bronşit olup duracakmı oğlum, bilgisi olan lütfen okuyup geçmeyin... korkuyorum altından başka şeyler çıkacak diye..rabbim kimseye dert verip derman aratmasın, hele ki evladına...dualarınızı esirgemeyin kızlar...
canım alerji ile ilgili hiç bi fikrim yok ama okuyupta geçmek istemedim...
Allah acil şifalar versin çok geçmiş olsun inşallah atlatırsınız rahatsızlığını..
evi değilim ama rabbim kimseyi çocuklarıyla ve sevdikleriyle imtihan etmesin..
inşallah oğlun yeniden sağlığına kavuşur.. dualarımdasın canım
Beslenmebulteni.com bu sitenin yöneticisi Prof.Dr.Ahmet Aydın kendisi çocuk metabolizma uzmanı.Siteye ücretsiz üye olup formda sorularınızı Ahmet bey'e sorabiliyorsunuz kendisi düzenli olarak yanıtlıyor.
Allah sağlık ,sıhhat nasip etsin inşallah.
Canim.gecmis olsun
Cocugunuz alerjik.bir cocuk alt sinir 35 ust sinir 9o.dir
Bizimde 27o cikmistu
Ieg total degilmi yapilan tahlik
Canim.caanini slkma sakin
Benik oglum 1 yasina geldi bir kez bronsit olfu dikkat etmen gereken tek sey grip mi oldu hop hemen dr a gitmek normal bebekler gtribi atlatirkeb alerjik cocuklar da bronsite cevirebilliyor biz bronsitten sonra her grio baslanhici sezdigimizde dr agittik ssukur kac kez grio.olmamiza ragmen bir daha bronsit olmadik
Biz kanda ve deride alerji testlerini yaptridik
Sadece yumurta alerjimiz var
Onun disinda alerjik bunyeli bir cocuk
Insalla zamanla yenicekler rabbim.dermansizini vermesin
evet canım TOTAL.IGE yazıyor...149.87 çıktı..
inşallah canım, daha neye alerjisi var bilmiyoruz, şu hastalığı iyileşsin inşallah tekrar test yapılacakmış...
nasıl bir test bu zormu, koluna birçok iğne batırılıyormuş diye duydum, doğrumu bu...
evet canım TOTAL.IGE yazıyor...149.87 çıktı..
inşallah canım, daha neye alerjisi var bilmiyoruz, şu hastalığı iyileşsin inşallah tekrar test yapılacakmış...
nasıl bir test bu zormu, koluna birçok iğne batırılıyormuş diye duydum, doğrumu bu...
Ablacım çok çok geçmiş olsun..
Benim kardeşimde de vardı bronşit, doğduğu ilk haftadan itibaren.. Aşılarını bile vurduramamıştık..
Senin meleğinden çok çok çok ileri durumdaydı.. Kucağımızda kaç kere hastaneye yetiştirdik, hava verildi hep..
Ama yendi.. :)
Annem çok özen gösterdi, kış aylarından bilhassa.
Şu önümüzdeki kışı sorunsuz hallederseniz, inşallah yener yavrum.
Canim cok zor degil
Onlu bir aparat hazirladilar kolunun ic kiamina bastirdilar yirmi dakika bekledik kizarmanin capina gore neye alerjisi oldugu belitlendi
Oncesindede kanda bakildi bir hafta sonrw sonucu aldik
Tavsiyem arastorma hastanesi cocuk alerji bolumune gitmen
Ablacım çok geçmiş olsun, moralini bozma. Bebekken ne hastalıklar atlatıyor insanlar, allah uzun ömür versin geçecek inşallah. Dualarım oğlunla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?