Doğuma Hazırlık Oğluma yeni ve farklı bir isim arayışındayım..Fikir verir misiniz?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
3 haftalık hamileyim..daha çok yeni ama konuya rastlayınca yorum yaziyim dedim.

kız olursa devrim ada
erkek olursa devrim taha
ayrıca kızda zeynep , şevval ve cemre veya cemresu birde günce ismini seviyorum..erkekte arda çınar aras ve poyraz

koymayı düşünüyorum..devrim eşimin olmaz sa olmazı..hatta erkek olursa sadece devrim olsun istiyor ben istemiyorum anlamı güzel ama benim yakın akrabamda zaten var bu isim..onun tarafında yok..tanıştığımız günden beri devrim aşşağı devrim yukarı bende bir şartla dedim bende başka bir isim daha koyarım ve Taha yı beğendim..ama eşim Taha yı beğenmiyor nasıl ikna edicem bilmiyorum..:))) ben kız olursa Ada isminin yanına devrim koyabilirsin dedim ama o Tahayı kabul etmiyor neyse bi şekilde ikna edicez artık kaçarı yok..tatlı telaşlar bunlar:)

devrim güzel bi isim ama,sadece ismi yüzünden binlerce sevmeyeni olabilir.devrim siyasi bir isim sayılıyor günümüzde maalesef..ama o ismi bende çok severim :3:

Kişiliklerde sanırım isimlerin anlamları da etkili olabiliyormuş inanışa göre. O sebeple manasına göre isim seçmenizi tavsiye ederim.

Back
X