Arkadaşlar merhaba öncelikle geçmiş olsun tüm hasta bebişlere...Benim oğlumda da (iki ay sonra beş yaşına girecek) geniz eti problemi vardı ve yaklaşık iki yıldır orta kulak iltihabı oluyordu tüm doktorlar geniz eti ameliyatı olmasını ve kulağına tüp takılmasını önerdi ben hiç istemedim erteledikçe erteledim ama maalesef 3 gün önce ameliyatı olduk. Hem de bu sırada sünnet te oldu. Başlangıçta acaba sünneti olmasa mı diye tereddüt ettik ama şu an gayet iyi maşallah ve ağrısı falan hiç olmadı, kulağından öyle çok sıvı aktı ki daha önce ameliyat ettirmememize üzüldüm doğrusu. Korkulacak hiç birşey yok sünnet daha bile sonra geçiyor, geniz eti ameliyatının farkında bile değil çocuk. Ama doktorumuzu tavsiye ederim Bahçelievler Medicana'da oldu (KBB uzmanı Volkan Kahya) her iki operasyon da çok başarılı oldu. Hiç beklemeyin antibiyotiklerle böbrekleri boşuna yormayın ben çok pişman oldum şahsen o kadar çok antibiyotik içtikki hiçbirisi işe yaramadı. Anlık tedavi oluyor iki hafta sonra hoppaaa tekrar hasta...yapılacak son şey diye düşünüyor insan, kıyamıyor ama aslında ameliyat olmaması daha sağlıksız olması anlamına geliyormuş bunu yeni anladım. Sağlıklı günler...