18 aylik olacak yakinda simdilik iyi cok sukur kotuye gitmediNe oldu acaba oglunuzun durumu
Genetik bir metabolik rahatsizlik esimde bende tasiyiciymisizÇok sevindim. Peki neden böyle bir eksiklik çıkmış?
Dogduktan sonra 3.gununde nobet gecirdi ve hemen yogunbakima alindi 45 gun orda kaldi ciktiktan sonra cocuk norolojisine goturduk beyin emari cekildi ve tahliller yapildi ve teshis konduBu teşhis nasıl kondu peki belirtileri neydi ne şikayeti üzerine doktora gittiniz
Oglunuz kac yasinda ürik asit degeri nedir beyin emari cekildimi su anki durumu nasil daha soracagim cok soru var kusura bakmayin beni en iyi siz anlarsinizBunu neden sordum çünkü aynı tanı ogluma da kondu ama metabolizma ya gitmedik daha oğlumun da nöbetleri oluyor nöroloji doktoru bundan kaynaklanabilecegini söyledi
Bunu neden sordum çünkü aynı tanı ogluma da kondu ama metabolizma ya gitmedik daha oğlumun da nöbetleri oluyor nöroloji doktoru bundan kaynaklanabilecegini söyledi
Evet çok iyi anlıyorum 6aylik şu anda dogdugunun gecesi nöbet geçirdi ve beynine odem yaptı kaba motor beceri bölümü etkilendi Mr eeg hepsi çekildi son olarak nöroloji doktoru metabolik rahatsızlık gördüğünü söyledi daha onun tahlilleri yapılmadı tahlil sonuçlarindan sonra öğreneceğiz. Anlamaz mıyım çok iyi anlıyorum gelişimi nasıl
Yurumek mi? Mumkun degil boynunu bile tutamiyor artik siz hesap edin..sadece agliyor arada tebessum ediyor altina kirletiyor mama yiyor gaz cikariyor bu kadar baska hicbisey yok malesef bu hastaligin tedavisi yok olumcul ortalama omurleri 2-3 yil civariymis insallah sizin ki farklidir. Sizinkinin gelisimi nedir normal beslenebiliyor mu
Evet çok iyi anlıyorum 6aylik şu anda dogdugunun gecesi nöbet geçirdi ve beynine odem yaptı kaba motor beceri bölümü etkilendi Mr eeg hepsi çekildi son olarak nöroloji doktoru metabolik rahatsızlık gördüğünü söyledi daha onun tahlilleri yapılmadı tahlil sonuçlarindan sonra öğreneceğiz. Anlamaz mıyım çok iyi anlıyorum gelişimi nasıl çocuğunuzun yürüyor mu
Oyy kiyamam ona cnm benim peki beslenmesinde sikinti varmi yani yutkunmasinda yada emme refleksindeÇok ağlıyor günün yüzde 90ı ağlıyor diyebilirim o da çok fazla gaz sancısı ve kaka sıkıntısı yüzünden kabız değiliz ama kaka yapıp gaz cikarasaya çok sıkıntı yaşıyoruz.
Bence biran önce tanısı konulsun aslinda nörolojide de tanı koyulabilirmıs doktor isim verdi mi şu hastaliktan supheleniyorum diyeYutkunuyor ama kaşıkla bir şey verdiğimizde çok ağlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?