Çocuk Hastalıkları oğlumda molibden kofaktör eksikliği çıktı

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Hamileliginizde herhangi bir sıkıntı yaşamış miydiniz dusuk tehdidi gibi bir de dogumunuz nasıl oldu?
Hayir hic bir problem olmadi hatta muhtesem rahat bir hamilelik gecirdim ve sezeryan oldu mecburen cunku kilosu 4120 dogdu ve dogunca hemen nefes alamamis 2 dakika

Oglunuz kac yasinda ürik asit degeri nedir beyin emari cekildimi su anki durumu nasil daha soracagim cok soru var kusura bakmayin beni en iyi siz anlarsiniz
ōncelikle gecmiş olsun Benimde oğlum 3.5 yasında ve molibdan kofaktör teşhisi kondu.trakestomi var burundan besleniyor.Soracağınız soru varsa cevaplayabişirim

ōncelikle gecmiş olsun Benimde oğlum 3.5 yasında ve molibdan kofaktör teşhisi kondu.trakestomi var burundan besleniyor.Soracağınız soru varsa cevaplayabişirim
Sizede gecmis olsun oglunuzun su anki durumu nedir doktorlar ne diyor acaba aslinda pek soylenecek bisey yok da iste insan yinede umutlaniyor

Bebeğim doğdu 2.gün nöbet geçirdi.Israrlı nöbetlerden sonra 10 gün yaşadı. 2 gün kucağıma alabildim. 200.000-300.000 bir de görülen bir hastalıkmış...

Oncelikle basiniz sagolsun gercekten cok uzuldum Rabbim sabir versin..hastaligi neydi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…