merhaba;
oğlum 8 aylık olduğundan bu yana çalışıyorum ve bu sürede hep annem baktı oğluma.şuanda 3.5 yaşında oldu bebeğim ama 1 senedir 10-15 günde bir görebiliyorum o da 2 gün..sebebiyse annemin istanbula 1.5 saat uzaklığında çerkezköyden ev alması.bakıcı ve kreşe güvenemediğimiz için oğlumuda gönderdik biraz daha büyüsün de kreşe göndeririz diye..ama planladığımız gibi olmadı biz eşimle çalşıyoruz bazen akşamları dışarı çıkıyoruz ama içim hep burukgeçinebileceğimizi bilsem hemen bırakıcam işi ama ona da cesaret edemiyorum.oğlumu kreşe de veremiyorum çünkü ileri derecede astımı var ve koruma altında olmaz zorunda..
size sorum benim terimde olsaydınız ne yaparınız?oğlum annesiz babasız yetişti ve ben kendimi bencillik yapıyormus gibi hissediyorum.ama çalışmak zorundayım da.
Bütün cevapları okudum ve hiçbirinin tek kelimesine bir itirazı yok.çoğu zaman bencillik mi yapıyorum diye uyuyamazken hala çalışıyor olmak zaten çok mantıksızcaydı..işimin saatleri bir kreş için uygun değil.gece 10 da çıkıyorum ve sadece hafta içi bir gün izin hakkım var ve ondada oüğlumun yanındaydım zaten..
şuanda işi biraktım.oğlumla ilk günümüz ve o çok mutlu..ben de hiç olmadığım kadar huzurluyum..maddi olarak allah yardım edicektir..belki daha sonra kreşe verebileceğim bir işte tekrar bir başlangıç yapabilirim.inş.herşeyin hayırlısı olur hakkımızda..yorumlarınız için her birinize teşekkür ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?