- 19 Haziran 2018
- 128
- -1
- 98
- 45
- Konu Sahibi Kismetimbir
-
Ne sormuştu acaba ? Ne ilgisi var ki uyku düzeni ile ? Benim oğlanda uyku peobprob yokBen çok başka bir sebepten ötürü ( uyku düzeni bozukluğu ) için psikoloğa götürmüştüm oğlumu ve endişelendiğim konularda doktorla önceden konuştum
Tabi birebir sohbetlerinde bu konuya dair bir şeyler sordu / ya da sormadı bilemiyorum ama
Mutlaka gidin derim.
Ne sormuştu acaba ? Ne ilgisi var ki uyku düzeni ile ? Benim oğlanda uyku peobprob yok
Soze karsi cinsel anlamda yaklasmaya calisiyormu??
Bir psikologa gidin derim. Tahminimce merak ettigi icin izleyip okumustur...
Son bir senedir daha bağlandı bana. Babasıyla görüşmüyor hep ben ilgileniyorum
Çok öpüyor sarılıyor kilo aldın diyip bacaklarımı sıkıyor ama ben bu yaptıklarınndn kotü birşey çıkarmak istemiyorum.
Oğlum 10 yaşında Annesiyle olan ilişkileri oğlanların daima farklı. Karşı cinsle ilgili çok farklı sorular yöneltiyor. Karşısında bocalamamak için bazı cevapları ezberleme yoluna girdim. Henüz 10 yaşında ve giydiğim kıyafetlerimi eleştirmeye başladı. Bu çok açık olmuş anne , bu çok dar anne gibi. Kilo almışsın diyor . Kollarıma sarılıyor seviyor öpüyor sürekli. Sanırım normal karşılıyorum. Bizim tepkilerimiz daha önemli..
Dokunuyor bana, öpüyor surekli.Cinsel tercihlerinin şekillendiği bir yaşta ve kendisine yakın olan karşı cins şu an annesi. Farkında değilsiniz ama en çok sizi inceliyor. Yaşının gereği normal gibi geliyor. Başka kontrolsüz davranışları var mı size karşı ? O zaman pisikolog yardımı gerekli olur.
10 yaş ile 16 yaş çok farklı yalnız. Biri oyuncak çağında sayılabilecek bir çocuk, biri artık yetişkinliğe yaklaşmış, ergenliğe girmiş halde...Oğlum 10 yaşında Annesiyle olan ilişkileri oğlanların daima farklı. Karşı cinsle ilgili çok farklı sorular yöneltiyor. Karşısında bocalamamak için bazı cevapları ezberleme yoluna girdim. Henüz 10 yaşında ve giydiğim kıyafetlerimi eleştirmeye başladı. Bu çok açık olmuş anne , bu çok dar anne gibi. Kilo almışsın diyor . Kollarıma sarılıyor seviyor öpüyor sürekli. Sanırım normal karşılıyorum. Bizim tepkilerimiz daha önemli..
Dokunuyor bana, öpüyor surekli.
Ama bende sevgiyle yaklaşıyorum ona. Oglum diyorum ne yapayım ?
10 yaş ile 16 yaş çok farklı yalnız. Biri oyuncak çağında sayılabilecek bir çocuk, biri artık yetişkinliğe yaklaşmış, ergenliğe girmiş halde...
Meraktır o.
Aynı yaşlarda ben de bakar, kelime anlamlarını bilmeden arkadaşlarla ne oluyormuş diye incelerdik.
İşte anne baba zamanı gelince cinsellik hakkında bilgi vermiyor, okullardaki cinsel eğitimin yetersiz kaldığı durumlarda çocuklar kendi başlarına bir şeyleri görerek öğreniyorlar.
Ensest ne demek biliyordur şimdikiler ama gözünde, aklında nasıl olduğunu canlandıramıyor, konumlandıramıyordur.
Çünkü anne ve çocuk, baba ve çocuk ilişkisi bambaşkadır.
İzlediği için bunun çok ahlaksız ve sapıkça olduğunu anlamıştır, merakı bir süre devam eder.
Başka türlerde video hikayelere de bakabilir, aklınız kalmasın.
Benim oğlum 16 yaşında. 10 yaşında olsaydı hic önemsemezdim. Yani ergenlikte ve az çok neyin doğru neyin yanlış olduğunu biliyordur. Cinselligi keşfetmiş bir yaşta. Kendi yaşıtları varken,veya başka kategorilere bakabilirken neden "annesiyle ilişki yaşayan cocuk" diye arama yapıyor. Beni kaygılandıran şey bu. Bana yaklaşınca aklıma bunlar geliyor, şüpheleniyorum. Birkaç hafta daha takip edeceğim. Eğer böyle aramalara devam ederse karşıma alıp konuşacağım. En iyisi bu değil mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?