- 19 Haziran 2018
- 128
- -1
- 98
- 45
- Konu Sahibi Kismetimbir
-
Arkadaş çevresinde işitiyor olabilir. Bunun üzerine çevrilmiş o kadar fazla film var ki ! Birde internet gerçeği var sınırlamak nereye kadar mümkün olabilir ki ? Oğlunu tabii ki gözlemle oturup konuş. Zamana uyum sağlamak zorunda olan anneleriz.
Sizinki tek çocuk mu ? Ne gibi sorular soruyor size ? Benimki de soruyordu ben ayip dedim susturdum hep.
Ben çok başka bir sebepten ötürü ( uyku düzeni bozukluğu ) için psikoloğa götürmüştüm oğlumu ve endişelendiğim konularda doktorla önceden konuştum
Tabi birebir sohbetlerinde bu konuya dair bir şeyler sordu / ya da sormadı bilemiyorum ama
Mutlaka gidin derim.
Bilmiyorum çünkü ben içeri girmedimNe sormustu size
Sizinziizi endişelendiginiz konular neydi peki ?Bilmiyorum çünkü ben içeri girmedim
bence oğlunuzun artık birşeyler yaşaması için bir yerlere götürülmesi gerekiyor ,
merak merak merak , suan sadece merak içinde ,
yada siz bir dr gidip görüş alabilirsiniz siz yönlendirir.
bence oğlunuzun artık birşeyler yaşaması için bir yerlere götürülmesi gerekiyor ,
Yuh artık 16 yaşındaki ergen çocuk reşit bile değil geneleve götürülür mü bu istismardır,suçtur,suça teşviktir,mantıklı açıklaması yoktur. Hastalık kapsın bu sefer de onla mı uğraşşınlar. Bu pis erkek zihniyetinin bir düşüncesidir bu doğru kabul edilemez her 16yaşındaki erkekleri geneleve mi yönlendiriyosunuz? Kızları nereye yönlendiriyosunuz?bence oğlunuzun artık birşeyler yaşaması için bir yerlere götürülmesi gerekiyor ,
merak merak merak , suan sadece merak içinde ,
yada siz bir dr gidip görüş alabilirsiniz siz yönlendirir.
Yuh artık 16 yaşındaki ergen çocuk reşit bile değil geneleve götürülür mü bu istismardır,suçtur,suça teşviktir,mantıklı açıklaması yoktur. Hastalık kapsın bu sefer de onla mı uğraşşınlar. Bu pis erkek zihniyetinin bir düşüncesidir bu doğru kabul edilemez her 16yaşındaki erkekleri geneleve mi yönlendiriyosunuz? Kızları nereye yönlendiriyosunuz?
Nasıl yani ??
Babası konuşmalı çaktırmadan fikirlerini öğrenmeli eğer size bi yönelimi varsa psikologa götürürsünüz çünkü ensest cinsel bozukluk o çözerPeki ne yapılmalı sizce
Benim oğlum 16 yaşında. 10 yaşında olsaydı hic önemsemezdim. Yani ergenlikte ve az çok neyin doğru neyin yanlış olduğunu biliyordur. Cinselligi keşfetmiş bir yaşta. Kendi yaşıtları varken,veya başka kategorilere bakabilirken neden "annesiyle ilişki yaşayan cocuk" diye arama yapıyor. Beni kaygılandıran şey bu. Bana yaklaşınca aklıma bunlar geliyor, şüpheleniyorum. Birkaç hafta daha takip edeceğim. Eğer böyle aramalara devam ederse karşıma alıp konuşacağım. En iyisi bu değil mi ?
Bence kesinlikle bu düşüncelerinizi oğlunuzla ya da babasıyla paylaşmamalısınız . Oğlunuzla aranızda onarılmaz uçurumlar oluşabilir . Korkutmak istemem ama böyle düşündüğünüz için bir daha yüzünüze bakmayabilir çekip habersiz gidebilir vs .
Sizi de anlıyorum bu düşünce bile tahammül edilebilir değil ki inşallah sadece saçma bir meraktan bakmıştır öyle inanıyorum . Yaşı daha ufak ve gelişim süreci devam ediyor gerek çevresinden gerekse internetten her türlü bilgi bombardımanına maruz kalıyorlar . Kaybetmeden , kırmadan , utandırmadan kazanma yoluma gidilmeli . En kısa zamanda alanında gerçekten iyi bir uzmandan randevu alın önce siz görüşün sonra bir bahane bulup oğlunuzu görüştürün . Uzman zaten gerekli şekilde bilgilendirip yönlendirecektir sanırım sizi .
Ayrıca babasıyla biraz daha vakit geçirebilir nasılsa okullar tatil ama dediğim gibi babasına veya başka birine lütfen bahsetmeyin henüz .
Dokunmadan kastınız kilo aldın deyip bacaklarınıza dokunması mı ? Bilemiyorum bir de anne olarak farkı hissedersiniz diye düşünüyorum .Bende bazen böyle düşünüyorum
Benim düşüncelerimi öğrenirse daha kotu olabilir herşey. Ama müdahale etmem gerekiyor birsekilde. Cunku bana dokunmaya başladı. Evde ikimiz yaşıyoruz babasında kalmiyor. Özel çocuk psikiyatrisinden randevu almayı düşünüyorum. Şimdilik dediğiniz gibi babasına bibirş demeyeceğim
Dokunmadan kastınız kilo aldın deyip bacaklarınıza dokunması mı ? Bilemiyorum bir de anne olarak farkı hissedersiniz diye düşünüyorum .
Şu aşamada önce uzmandan görüş almak gerek yanlış adım atmamak için . Zaten almışsınız randevu . Bu konuyu başkalarıyla paylaşmak için daha çok erken , acele etmeyin .
İnşallah anne-oğul bağı sevgisidir sadece , aklınızı bulandırmayın , vesveseden korunmaya çalışın .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?