oğlumla kavuşmamız...

aslisrcn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2015
22
18
3
Hamileliğimi burdaki hikayeleri okuyarak geçirdim. Kendimi hep normal doğuma odakladım çok zor bir hamilelik dönemi geçirdim bulantılar kusmalar doğuma kadar devam etti
Ve artık 38. Haftanın akşamı eşimle bir arkadaşımıza misafirliğe gittik benim orda belime ince ince ağrılar girmeye başladı temizlik yaptım ondan ağrıyor sandım çünkü doktorum salı gününe randevu vermişti o gün daha cumartesi akşamıydı saat 12 gibi eve geldik ve ben yattım gece saat 2 buçuk gibi tuvaletim geldi hissiyle uyandım banyoya girer girmez benim suyum geldi öyle bir suydu ki kaç tane iç çamaşırı ve bez değiştirdim hatırlamıyorum ben hemen panik oldum eşimi uyandırdım ve apar topar hastaneye gittik yolda doktorumuzu aradık ve yatışım yapıldı alttan muayene oldum ve hiç açılmam yoktu nst ye bağlandım ve sabahı bekledim. Sabah saat 10 gibi tekrar muayene oldum bu arada bende hiç sancı yoktu muayene de yine açılmam olmamıştı ve pelviksim darmış beni sezeryana alacaklarını söylediler. Hemen ameliyata hazırlandım içimde tuhaf birşey vardı tarif edilemez bir duygu şimdi gidicem ve oğlumu dünyaya getiricektim .
Yakınlarımın dualarıyla ameliyathaneye girdim çok güzel bir ameliyat suresi geçirdim şarkılar gulmeler konuşmalar hiç kendimi kotu hissetmedim ve birden o sesi duydum
Oğlum doğmuştu oğlumu dünyaya getirmiştim bu benim hayatımın en mutlu anıydı sanki yeniden ben doğmuştum
Oğlumu bana gösterdiler ve yukarı çıkardılar
Sonra ben hazırlandım ve odama çıktığımda butun sevdiklerim mutluluktan ağlıyorlardı eşimle gozgoze geldim bana minnetle bakıyordu
O anda ben de ağlamaya başladım ☺
Sonrası oğlum şimdi 2 aylık ve yanımda uyuyor :) inşallah butun hamile arkadaşlarıma hayırlı doğumlar diliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…