Oğlumla yalnız ilk uçak yolculuğu..

yakamoz999

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2014
478
372
43
35
Selamlar. Pazar günü 13 aylık oğlumla yurtdışından uçakla ailemin yanına tatile gideceğim kızlar. Ama beni bir stres sardı. İlk kez yalnız yalnız olacağız. Acaba oğlumun kulakları basınçtan acır mı çok ağlar mı acırsa ne yapabilirim diye stres yapıyorum. Durmazsa nasıl avutucam :( ayrıca bunu nasıl aşabilirim bilmiyorum ama türkiyedeki olaylardan patlamalardan da bi korku var bende. İzmire gidiyorum off çok sıkıldım heycanımı bastırıyor tüm bunlar...

Doktoruyla görüştünüz mü?
Önerisi var mı rahatlığı için bebişin.
Allah yardımcınız olsun.

rahat gecer ins. biberonda biseyler icirebilirsin, emiyorsa emzirebilirsin. aglarsada hic stres yapma aglayabilir :)
biz olayli bir yolculuk gecirmistikte bu sekilde, kizim iki saate yakin agladi hic susmadan :). ama sukurki kinayabilecek potansiyeldeki insanlardan olusmuyordu ucak yolculari.
siz rahat olun, onu eglendirecek seyler alin yaniniza, ins iyi gecer.

Bnm Yegenim 6 aylikti avustralyadan geldi ablam yalniz basina ogluyla ki cok uzun bi yol malum. Sizde yaparsiniz bence oglunuzda buyukmus.

O zaman biraz ağlayacak :)

Çocuklara emzirme , sürekli bir seyler yedirme veya sakız öneriyorlar.

Ne oynamayı seviyorsa onu yanınızda bulundurun.
Ve insaallah uyursa rahat edersiniz.

Şimdiye kadar uyudu bende hem yanımda mama ve suyunu hazır bulundurdum dediğiniz gibi iniş kalkışta verdim. Ama artık büyüdü öyle kolay uyumuyor bu yüzden korkuyorum. En son gelişimizde bir kız çocuğu acıyor diye aglıyordu içim parçalanmıştı oyüzden korkuyorum.

Annecik küçük değilmiş. Şimdi beraber esneyecegiz derseniz inistte ve sizde yaparsanız acı olmaz .

Ben kızım daha 4 aylıkken yapmıştım uçak yolculuğunu.kalkış ve inişlerde emzirdigim için kulakları tikanmadi. Hiçbir sorun yaşamamıştım. Uyumuştu hatta melek gibi..ahhh özledim onun bebek olduğu günlerı bak şimdi))

Ben kızım daha 4 aylıkken yapmıştım uçak yolculuğunu.kalkış ve inişlerde emzirdigim için kulakları tikanmadi. Hiçbir sorun yaşamamıştım. Uyumuştu hatta melek gibi..ahhh özledim onun bebek olduğu günlerı bak şimdi))
Bende bi kaç kez gidip geldim o aylarda sorun olmamıştı uyumuştu inşallah şimdi de öyle olur ;)

Bende bi kaç kez gidip geldim o aylarda sorun olmamıştı uyumuştu inşallah şimdi de öyle olur :KK66:
Mevrak etmeyin şimdi daha da kolay olur.oyuncaklara ilgisi vardır muhtemelen.konuşur rahatlatirsiniz.yolculuk kaçta?gece saatleri olsa daha da iyi olurdu uyurdu aslında. .

Mevrak etmeyin şimdi daha da kolay olur.oyuncaklara ilgisi vardır muhtemelen.konuşur rahatlatirsiniz.yolculuk kaçta?gece saatleri olsa daha da iyi olurdu uyurdu aslında. .
Öğleden sonra 3 te. O saate kadar uyutmayıp ozaman uyutmasını sağlamayı düşünüyorum ama becerebilirsem. Ve yolculuk 1 saat 15 dk sürecek fazla uzun değil aslında.

Öğleden sonra 3 te. O saate kadar uyutmayıp ozaman uyutmasını sağlamayı düşünüyorum ama becerebilirsem. Ve yolculuk 1 saat 15 dk sürecek fazla uzun değil aslında.
Evet bu iyi fikir uyutmayin ki uçakta uyusun.hem 1 saat 15 dk uzun değil dediğiniz gibi.Ben 6 saat yolculuk yapmıştım düşünün. Allah kolaylık versin.

uçakta uyuması iyi fikir gibi

ama ya uyumaz da bir de uyku sersemliği ile daha çok ağlarsa

bence süre kısa uyutmak için zorlamak yerine değişik ilgisini çeken oyuncaklarını alın

ama tabii sürekli kucakta olacağı için de pek oynayamaz gibi

bir de yanınız da dolu olursa, bol sohbet sevdiği şarkı mırıldanma ile umarım iyi geçer yolculuk

Back
X