Oğlumla yalnız ilk uçak yolculuğu..

uçakta uyuması iyi fikir gibi

ama ya uyumaz da bir de uyku sersemliği ile daha çok ağlarsa

bence süre kısa uyutmak için zorlamak yerine değişik ilgisini çeken oyuncaklarını alın

ama tabii sürekli kucakta olacağı için de pek oynayamaz gibi

bir de yanınız da dolu olursa, bol sohbet sevdiği şarkı mırıldanma ile umarım iyi geçer yolculuk
Evet bir de o var uyuyamazsa daha beter olur. Ki bir saat havalanına giderken araba yolcuğu yapacağız çok uykusuz olursa ozaman da uyuyabilir. Sanırım oluruna bırakmak. Oyuncak müzik iyi fikir teşekkürler

Size tüm gercekten tüm kalbimle huzurlu bir yolculuk diliyorum. Bende bebekken daha cok kez yalniz uctum oglumla. Oglum 14 aylikken esimle beraber uctuk tam bir faciaydi. Umarim sizde bizim yasadiklarimizi yasamassin ucakta insallah

Size tüm gercekten tüm kalbimle huzurlu bir yolculuk diliyorum. Bende bebekken daha cok kez yalniz uctum oglumla. Oglum 14 aylikken esimle beraber uctuk tam bir faciaydi. Umarim sizde bizim yasadiklarimizi yasamassin ucakta insallah
Sorun neydi peki? Ben en çok kulaklarının acımasından korkuyorum. Ve çok telaşlı biriyim.

Sorun neydi peki? Ben en çok kulaklarının acımasından korkuyorum. Ve çok telaşlı biriyim.

Oglum üsütmüsdü biraz ucakta iyice kötü oldu. Huysuzdu cok ama cok agladi yere inmek istedi. O gün yeni yürümeye baslamisti ondan cok hevesliydi yere inmeye. Hic durmadi. Memlekete vardigimizda da okadar halsizdiki ateslendi yürümeye can atan cocuk ayakda duramiyordu okadar gücsüzdü. Izinimizde hasta hasta gecti. Geri dönüsde oglum iyilesmisti ama bir kac gün yürümeye ara verdigi icin orada gene tutdurdu asaya inmek istedi gene ayni zor gecti ama en azindan saglikliydi.... allah kolaylik ve sabir versin size.

Oglum üsütmüsdü biraz ucakta iyice kötü oldu. Huysuzdu cok ama cok agladi yere inmek istedi. O gün yeni yürümeye baslamisti ondan cok hevesliydi yere inmeye. Hic durmadi. Memlekete vardigimizda da okadar halsizdiki ateslendi yürümeye can atan cocuk ayakda duramiyordu okadar gücsüzdü. Izinimizde hasta hasta gecti. Geri dönüsde oglum iyilesmisti ama bir kac gün yürümeye ara verdigi icin orada gene tutdurdu asaya inmek istedi gene ayni zor gecti ama en azindan saglikliydi.... allah kolaylik ve sabir versin size.
Kıyamam ya. Çocuklar çok çekiyorlar şu yolculuklarda ama elden ne gelir. Bizimkide bu hafta başladı yürümeye. Çok teşekkürler inşallah sorun yaşamayız

Selamlar. Pazar günü 13 aylık oğlumla yurtdışından uçakla ailemin yanına tatile gideceğim kızlar. Ama beni bir stres sardı. İlk kez yalnız yalnız olacağız. Acaba oğlumun kulakları basınçtan acır mı çok ağlar mı acırsa ne yapabilirim diye stres yapıyorum. Durmazsa nasıl avutucam :KK43: ayrıca bunu nasıl aşabilirim bilmiyorum ama türkiyedeki olaylardan patlamalardan da bi korku var bende. İzmire gidiyorum off çok sıkıldım heycanımı bastırıyor tüm bunlar...
ağlar ağlar boyu aglar hazırlıklı ol

yolculuk süresi nekadar?
eger oglen uyku saatine denk getırebılrsen süper olur,
ben 18 aylık kızımla 1,5 saat uçmuştum ve öğlen uykusuna denk getırdım daha ucak kalkmadan uyudu,uçak ındıgınde uyandı:)harıka bır yolculuk oldu yanı uykuya denk geldıgı için..
ama kalkışta emzik iş görür yada su içirin..
sonrasında kıtaplar oyuncaklar,uçaktaki broşürler vs..ilgisini cekebılecek hersey cantanızda olsun

yolculuk süresi nekadar?
eger oglen uyku saatine denk getırebılrsen süper olur,
ben 18 aylık kızımla 1,5 saat uçmuştum ve öğlen uykusuna denk getırdım daha ucak kalkmadan uyudu,uçak ındıgınde uyandı:)harıka bır yolculuk oldu yanı uykuya denk geldıgı için..
ama kalkışta emzik iş görür yada su içirin..
sonrasında kıtaplar oyuncaklar,uçaktaki broşürler vs..ilgisini cekebılecek hersey cantanızda olsun
1 saat 15 dk kadar sürecek. Emzik alıyor onu mutlaka vericem. İnşallah oğlumda uyur :)

Back
X