oğlumlla başım dertte

Sena 84

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2015
358
266
103
41
Daha ilkokul 1. SINIFA gitmesine rağmen sürekli sikeyet alıyoruz. Cok bunaldim. Öğretmeninin okutmak isteği şeyi okumuyormus, arkadaşlarıyla kavga etse 'hemen sikayet ben şimdiden baş edemiyor muyum ?acaba sınıfta 3 veya 5 tane çocuk var aynı bunu gibi diğer vekilerden bir şikayet almadım ama o hep 3 veya 5 çocuğun anneleri ne yapacagimi şaşırdım psikoloğa götürdüm daha 6 yasinda oyun çocuğu diyor erken yollamasim okula ama müfredat böyle biz biraz pasif kalmışız çoğu rapor alıp yollamiyormus sizden ricam arkadaşlar mecbur degilseniz çocuğunuzu 7 yasindan önce İlkokula yollamayin bide suda var kendinden 1 yas buyuk olanlar eziyor

Son düzenleme:
Çocuğu okuldan alıp, seneye yollayamaz mısınız. Hata olmuş altı yaşında başlatmak

3 3 5 ?
O psikolog değil de, psiyatr olmasın ilaca başlamak için erken, gözlemleyelim demiştir belki.

O da değil de, zerre inanmadım psikoloğa ya da psiyatra gittiğinize
Gelecek cevapları tahmin edip, yazıvereyim bari olmuş sanki

3 3 5 ?
O psikolog değil de, psiyatr olmasın ilaca başlamak için erken, gözlemleyelim demiştir belki.

Pedagog olmasin ilaci nerden cikardiniz :D

Bir çocuk 72 aydan önce ilk okula başlamamalı! Ancak çocuk çok zekidir, kendi kendine okuma yazma öğrenmiştir, özel bir yeteneği vardır işte o zaman erken başlatılır.Bir anne babanın çocuğuna yapacağı en büyük kötülük çocuğunun kapasitesine bakmadan erken okula başlatmaktır

3 3 5?
Çocukların sınıfta dizilişi mi
3 5 2 gibi falan:KK48:

Şaka bir yana, bence de erken yollamışsınız yavruya yazık. Sınıf arkadaşları bir yaş büyükse uyum sorunu yaşıyordur

Bende hiç bir şekilde adapte olamayan bir çocuk vardı, annesi raporla falan uğraşmak istemedi, ilk dönemin yarısından itibaren yollamıyor. Sınıfta bırakacağız.

Benim kızım 5.5 yaşında gitti tam 5.5 t şubat doğumlu olduğu için sadece yazı yazmakta zorlandım hala yazıları çok güzel değil ama öğretmeni ohoo ben ne yazılar gördüm gayet iyi dedi. erken yollamışım okul değişikliği yapmadan önce yaşıtlarıylaydı yeni okulundakiler büyük ama bi sorun yok şimdi 3. sınıf artık. her yaramazı dr a yönlendirmek yanlış.

3 3 5 ?

Sana yalan borcumu mu var birsey paylaşıyorlarsa lütfen cumlelerinize dikkat edin cevap yazmak zorunda degilsinizki

haylazlığın yaş ile alakası yok. bizim sınıfta da var bana göre kesinlikle tedaviye ihtiyaçları var birbirlerini boğazlıyorlar annelerde whatsap grubunda birbirine giriyor öğretmen karışmıyor siz kendi aranızda çözün diyor

3 3 5?
Çocukların sınıfta dizilişi mi
3 5 2 gibi falan:KK48:

Şaka bir yana, bence de erken yollamışsınız yavruya yazık. Sınıf arkadaşları bir yaş büyükse uyum sorunu yaşıyordur
3.5 yani sayısını tam net bilmiyorum anlaminda

haylazlığın yaş ile alakası yok. bizim sınıfta da var bana göre kesinlikle tedaviye ihtiyaçları var birbirlerini boğazlıyorlar annelerde whatsap grubunda birbirine giriyor öğretmen karışmıyor siz kendi aranızda çözün diyor
Benim öğrenci gruplarımda da vardı böyle sınıf düZenini, ders ortamını bölen çocuklar.

Kazanmak için elden geleni yaptık, ama bu defa diğer öğrencilere haksızlık yaptığımızı fark ettik.

Ciddi anlamda ilaç tedavisine ihtiyacı var bazı çocukların,

Hepsi aynı ağacın gölgesinde büyümüyor.

Biri çikolata kazanmak için çabalarken, diğeri ağlıyor.

Konu sahibi de pek agrasif, çocuğuna yansıtmıyordur umarım

Birinci dönemde okumayı yazmayı öğrendimi?

Back
X