Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet okuma yazmayı öğrendi yoksa ikinci dönem okulu biraktiridim ama bu saate sonra biraz geç seneye sil baştan oluruzBirinci dönemde okumayı yazmayı öğrendimi?
Evet okuma yazmayı öğrendi yoksa ikinci dönem okulu biraktiridim ama bu saate sonra biraz geç seneye sil baştan oluruz
2010 agustosDoğum tarihi ne
2010 agustos
bence sinif okul degisikligindrn once onunla siz konusun. bunu bir kerede anlamasini da beklemeyin. gerekirse hergun ama cocugu sikmadan ayni sekilde ayni seyleri tekrarlayin.Daha ilk okul 1. SINIFA gitmesin rağmen sürekli sikeyet alıyoruz çok bunalım öğretmeni okutmak isteği şeyi okumuyormus arkadaşlarıyla kavga etse hemencsikayet ben şimdiden baş edemiyor muyum acaba sınıfta 3 3 5 tane çocuk var aynı bunu gibi diğer vekilerden bir şikayet almadım ama o hep 3 3 5 çocuğun anneleri ne yspscagimi şaşırdım psikoloğa götürdüm daha 6 yasinda oyun çocuğu diyor erken yollamas im okula ama müfredat böyle biz biraz pasif kalmışım çoğu rapor alıp yollamiyormus diziden ricam arkadaşlar mecbur degilseniz çocuğunuzu 7 yadindan önce İlkokula yollamayin bide suda var kendinden 1 yas buyuk olanlar eziyor
Maşallah ne güzel.Üzmeyin kendinizi.6 yaş bence erken değil kendinden büyüklerle aynı sınıfta olup ezilmeleri kötü.Bir işe başladılar ama bir düzen oturtamadılar.Şikayet eden 3-5 veli de tembihlesin çocuğunu madem yaklaşmasınlar ozaman sizinkine. Şikayet çok popüler artık.Çocuklara kendi ayakları üzerinde durmayı öğreten çok az.Evet okuma yazmayı öğrendi yoksa ikinci dönem okulu biraktiridim ama bu saate sonra biraz geç seneye sil baştan oluruz